BRÉKING: BUDAPESTRE JÖN THE WEEKND!

2022-ben Budapestre is ellátogat az After Hours-szel az énekes!

A 2022-re meghirdetett világkörüli turné, az átütemezett észak-amerikai és európai koncertkörút óriási érdeklődés miatt került kiterjesztésre.

Ez a várva várt, szenzációs koncert 2022. november 4-én a Budapest Arénában is látható lesz! 

A jegyértékesítés az énekes Super Bowl fellépését követően, február 8-án 10 órakor indul. Több mint egy évvel a megjelenése után “Blinding Lights” slágere még mindig rekordokat dönt, 47. hete az első tízben, és azon belül már 38. hete az amerikai slágerlista első 5 helyezettje között található. Pályafutásának összefoglalásaként a ‘The Highlights’ válogatás február 5-én jelenik meg.

A 104 állomásból álló 2022-es turné január 14-én indul majd a vancouveri Rogers Arénában, és többek között Chicago, Los Angeles, Miami, Madrid, Párizs, Berlin és Budapest után november 16-án fejeződik be a londoni O2 Arénában. 

A világkörüli turné bejelentése csak néhány nappal előzi meg a multi-platina eladásokat produkáló énekes Super Bowl fellépését, és tartalmaz egy maroknyi átütemezett dátumot is, amelyek így a kibővített 2022-es After Hours World Tour részévé válnak.

A 39 újabb koncert hozzáadásával – köztük a november 4-i budapesti fellépéssel, – egyidejűleg The Weeknd február 5-én, pénteken megjelenteti The Highlights című anyagát is, amelyre legismertebb műveit gyűjtötte egybe. Noha ez nem egy „Greatest Hits” album, mégis az újabb rajongók számára segítséget nyújthat korunk egyik legkeresettebb előadójának legjobb és legnépszerűbb dalaiban való eligazodásra. A lemez már előrendelhető itt.

A budapesti koncertre jegyek február 8-án, 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül. A fellépésre limitált számban VIP csomagok is elérhetők.

Facebook esemény