Lélegzetelállító előadást nyújtott The Weeknd a Super Bowl-on

Az énekes egyedült állt színpadra.

Az idei Super Bowl félideji koncertjének nem más volt a fellépője, mint a jövőre Budapesten is koncertező The Weeknd, és egy igazán látványos előadással kápráztatta el a nézőket. Az énekes a fellépésébe 8 slágerét sűrítette bele, melyet a Starboy nyitott, és a Blinding Lights zárt, de felcsendült a The Hills, a Can’t Feel My Face, és az I Feel It Coming is. Érdekesség, hogy a kicsit több, mint 14 perces koncertet a szokásoktól eltérően teljesen egyedül, vendégfellépők nélkül csinálta végig.

https://youtu.be/fhIT3RqeaPQ

A díszlet az After Hours lemez tematikáját követve Las Vegas-t idézte, így a mára már ikonikusnak számító piros zakó sem maradhatott el, az énekes pedig egy sportkocsiban ülve jelent meg a tampai Raymond James stadionban. Nemrég a Billboardnak adott interjújában elárulta, hogy a mai napig több projektjét saját zsebből fizeti, ez alól pedig a Super Bowl sem volt kivétel, melybe 7 millió dollárral, azaz több, mint 2 milliárd forinttal szállt bele.

A napokban jelent meg The Weeknd első, 18 slágert tartalmazó válogatás lemeze The Highlight címmel, a tervek szerint jövő januárban pedig egy nagyszabású, világkörüli turnéra indul, melynek keretein belül Magyarországra is ellátogat 2022. november 4-én.

A budapesti koncertre ma délelőtt 10 órától, ide kattintva tudtok jegyet venni.