Riverdale – KÉPEK: így néznek ki a szereplők az időugrás után

Megváltoznak kedvenceink az évek során.

Végleg elköszön a Riverdale a középiskolás évektől és a nagybetűs, felnőtt életbe repítik át kedvenceinket. Korábban több alkalommal is cikkeztünk már erről a bizonyos hét éves időugrásról, de most is gyorsan tisztába tesszük a kérdést, hogy egyértelmű legyen.

A negyedik évadnak a forgatása sajnos a koronavírus járvány kitörésekor abba maradt, így egy rövidebb évadot izgulhattunk végig és a történet az ötödik évadban pontosan onnan folytatódik, ahol abba maradt, így 3 részen keresztül még a középiskolás szereplőkkel találkozhatunk.

Ideális esetben a héten bemutatásra kerülő anyag még tavaly, a negyedik évad záró epizódjaként funkcionált volna, viszont akkor sem volt már tervben az, hogy a középiskola utáni egyetemi éveket bemutassa a sorozat, amikor is mindenki saját útját járja, egyedül. Itt kezdődött volna az ötödik évad.

Most pedig vészesen közeleg a korszakot lezáró rész, így az Entertainment Weekly jóvoltából betekintést nyerhetünk, hogyan is néz ki Archie, Veronica, Betty, Jughead és a többiek, valamint Pop unokájáról is megkaptuk az első karakterképet. Ezeket alább tekinthetitek meg.

© Entertainment Weekly / The CW
© Entertainment Weekly / The CW