RIVERDALE: Nem Archie lesz Veronica férje az időugrás után

Hát erre mi sem számítottunk.

A Deadline beszámolója szerint Archie (KJ Apa) és Veronica (Camila Mendes) mégsem az az álompár, akinek mindenki elképzeli őket. Mint beszámoltunk róla, óriási, pár éves időugrás lesz a „Riverdale” új évadában, ami napokon belül érkezik itthon is a Netflixre.

A sorozatban úgy tűnik tényleg minden a feje tetejére fordul majd, hiszen miután lezárják a 4. évadban megkezdett cselekményszálat, várhatóan az ötödik évad negyedik részében bele is ugrunk az új évadba történéseibe és persze abba a bizonyos időugrásba is – ahol először találkozhatunk az új karakterekkel is.

Chris Mason alakítja Veronica férjét az új évadban

Nem sok minden derült ki eddig, de az biztos, hogy Archie és Veronica szakítani fognak, V pedig újdonsült férjével, Chad Gekkoval tér vissza a kisvárosba, aki egy Wall Streeten dolgozó, túlságosan is féltékeny férjként van leírva. A karaktert Chris Mason személyesíti majd meg, aki a „Pretty Little Liars: The Perfectionsts” c. sorozat nézőinek nem lesz idegen, hiszen ott is egy egészen hasonló, kontrollmániás alakot játszott el a színész.