A Sabrina hátborzongató kalandjai sztárjával forgatta új klipjét Sabrina Carpenter

Íme a Skin videója! 

Már a megjelenés napján is dráma övezte Sabrina Carpenter legújabb, Skin című dalát, hiszen sokak szerint válaszul szolgál Olivia Rodrigo hihetetlen sikernek örvendő Driver’s License-ére, ami a köztük, és Joshua Bassett között kialakult szerelmi háromszögről íródott. Az énekesnő nem igazán tagadta a felvetést Instagram oldalán, azonban azt leszögezte, hogy nem kizárólag erről az esetről énekel a szerzeményben.

Nem az a pár sor zavart egy egyébként csodálatos dalban. A Skin nem csupán egy emberről szól: egy-két sora egy adott szituációt dolgoz fel, míg a többi azt a rengeteg mindent, ami az elmúlt évben történt velem

– írta.

Most pedig a videó is megérkezett hozzá, melyben Sabrina a Sabrina hátborzongató kalandjai sztárja, Gavin Leatherwood mellett látható. A klip egy néhol boldog, néhol viharos románcot mutat be, a végén pedig az énekesnő egy kocsi tetején ül a szakadó esőben, amit sokan újabb utalásnak vettek a Driver’s License-re.

Akár így van, akár nem, annyi biztos, hogy az énekesnő sikeresebb, mint valaha. A Skin az első kislemeze, mely felkerült a két legnevesebb, az amerikai Billboard Hot 100 és a brit Official Charts slágerlistákra, nemrég pedig új lemezszerződést kötött az Island Records kiadóval, ami csak egyet jelenthet: hamarosan rengeteg új zenét kapunk Sabrinától!