Sydney Sweeney főszereplésével érkezik Machine Gun Kelly filmje

A „Downfalls High” január 15-én érkezik.

Hamarosan életre kel Machine Gun Kelly tavalyi, „Tickets to My Downfall” című albuma, ugyanis január 15-én érkezik a belőle készült musical-film! A „Downfalls High” névre keresztelt alkotást maga a zenész, és Mod Sun írták és rendezték (akik egyébként nemrég Avril Lavigne-nel stúdióztak hármasban), a főszerepben pedig az „Eufória”-ból ismert Sydney Sweeney-t és a TikToker Chase Hudsont láthatjuk majd. Feltűnnek még benne a korong kollaborátorai közül a producere, Travis Barker, Trippie Redd, Blackbear, és Iann Dior.

MGK elmondása szerint a musicalt csupán négy nap alatt vették fel, és hasonló élmény volt, mintha csak klipet forgatnának.

Olyan volt, mintha egymás után 14 klipet forgattunk volna le, kivéve, hogy a sztori most nem a saját tapasztalataimon alapszik. Más karakterekről szól, én és Travis pedig csak narráljuk az egészet. Nagyon érdekes az egész koncepció, mert még soha nem csináltak ilyesmit egy albumhoz sem, kivéve talán a Pink Floyd „The Wall”-ját

– nyilatkozta a zenész.

Sydney Sweeney egyébként hamarosan Halsey mellett lesz látható a képernyőn a „The Player’s Table” című sorozatban, melynek még tavaly kezdődtek meg a munkálatai.

Remélhetőleg még idén hallhatjuk a lemez dalait élőben is, hiszen MGK-nak tervben van egy hazai koncertje a Budapest Parkban, ami eredetileg tavaly júniusban lett volna megtartva, az új dátum bejelentése pedig egyelőre várat még magára. De addig is hangolódásként a „Downfalls High” musicalre és a jövőbeli koncertre, íme a zenész két legutóbbi fellépése: az egyik a szilveszteri „New Year’s Rockin’ Eve”-ről, ahol a „my ex’s best friend” és a „bloody valentine” dalait adta elő, a másik pedig Jimmy Kimmel műsorából, ahol az utóbbi mellett a „drunk face” és az „all i know” csendültek fel.