Machine Gun Kelly-vel dolgozik Avril Lavigne!

Valószínűleg már januárban hallhatjuk a végeredményt.

Pár hete cikkeztünk arról, hogy a jelek szerint Avril Lavigne és Halsey közös zenén dolgoznak. Bár ezek egyelőre csak találgatások, és nem tudni, hogy van-e bármennyi valóságalapja, az már biztos, hogy nemsokára egy dalban hallhatjuk a pop-punk ikont és Machine Gun Kelly-t! Azt eddig is tudni lehetett, hogy Avril és Mod Sun együtt stúdióztak, hiszen már korábban mindketten megerősítették a hírt a követőiknek Instagram oldalaikon, most azonban az énekesnő azt is felfedte, hogy MGK is szerepel a kollabban.

Szóval készen állunk az új zenére az új évben, vagy mi?

– írta a képekhez.

A rapperből lett punk-rocker idén adta ki első teljes egészségben ebben a stílusban készült albumát, a „Tickets to My Downfall”-t, és úgy néz ki, még egy darabig nem is tér vissza a hip-hophoz. Mod Sun zenéje pedig, aki egyébként már dolgozott MGK-val idén a „Stay Away” című dalukon, szintén tökéletesen illik Avrilhez, így a trió közöse tuti hatalmasat fog szólni.

Valószínűleg már csak napok vagy hetek választanak el a megakollabtól, hiszen Avril Instagram oldalán elárulta, hogy januárban érkezik az új zene.

Az énekesnő egyébként amint lehetséges, Bécsbe érkezik turnéjával, ám még nincs új dátuma a koncertnek. MGK a Budapest Parkban lép majd fel: a pontos dátum még itt is tisztázatlan, de reméljük, mihamarabb meg lehet tartani.