Karácsonyi filmben fog szerepelni Leigh-Anne Pinnock!

A Little Mix énekesnője bezsebelte élete első filmszerepét!

Leigh-Anne Pinnock, a Little Mix énekesnője hamarosan színészi tehetségét is megmutathatja a nagyvilágnak egy karácsonyi vígjátékban! A Deadline információi szerint a “Boxing Day” címre keresztelt alkotás Aml Ameen első rendezése lesz, és ő maga is feltűnik a filmben Marianne Jean-Baptiste, illetve a “Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?” sztárja, Aja Naomi King mellett. A forgatókönyvet maga Ameen és Bruce Purnell írták, részben pedig az előbbi életén alapszik.

A történet az Egyesült Királyságban játszódik karácsony tájékán, mikor is az USA-ban élő brit író, Melvin (Aml Ameen) hazalátogat Londonba, hogy bemutassa az amerikai menyasszonyát, Lisát (Aja Naomi King) a kissé furcsa családjának. A kapcsolatukat azonban igencsak próbára teszi, mikor a lány megismeri a világot, ahonnan Melvin jött. Arról egyelőre nincs hír, hogy Leigh-Anne kit fog alakítani. 

A két főszereplő Aml Ameen és Aja Naomi King lesznek.

A film érdekessége, hogy a készítői szerint ez az első angol karácsonyi produkció, mely teljes egészében fekete szereplőgárdával dolgozik. 

Hatalmas megtiszteltetés, hogy bemutathatom a világnak az angol fekete kultúrát ezen a mindenkinek szóló karácsonyi vígjátékon keresztül. Régóta nagy álmom, hogy olyan filmeket készítsek, melyek kiemelik a szülővárosom csodálatos multikulturális hátterét, mindeközben pedig történeteket oszthassak meg a saját életemből

– nyilatkozta Aml Ameen.

Nem Leigh-Anne az egyetlen énekes, aki színészként debütál a közeljövőben: nemrég Halsey egy sorozatban kapott főszerepet, és Bebe Rexha is első filmes alakítására készül

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor indul a “Boxing Day” forgatása, és mikorra tervezik a premiert.