Ellen és a felesége is reagáltak műsorvezetőt ért vádakra

Portia De Rossi bevédte a párját.

Sok a botrány mostanában az Ellen Show háza táján: a műsorvezető volt testőre után a volt alkalmazottai is kiteregették a szennyest, és részletesen beszéltek a mérgező munkahelyi légkörről, amiben nap, mint nap dolgoztak. Az ügy odáig fajult, hogy a show producerei kénytelenek voltak kiadni egy közleményt, melyben magukra vállalták a felelősséget, a Warner Bros. pedig belső vizsgálatot is indított. 

Pár napja maga Ellen is megszólalt a történtekkel kapcsolatban, és azt ígérte, változtatni fognak a körülmények.

A műsor legelső napján azt mondtam a dolgozóimnak, hogy a műsorom a boldogság helye lesz: soha nem fog elhangzani egy hangos szó sem, és mindenki megkapja a kellő tiszteletet. Nyilvánvaló, hogy valami megváltozott, és mélységesen lesúlyt, hogy ez nem így lett. 

Felesége kiáll Ellen mellett.

Olyan pletykák is felröppentek, miszerint Ellen kiszáll a műsorból, és a helyét James Corden veheti át. Twitteren hamar trend lett a házigazda leváltását követelő #ReplaceEllen hashtag, ám felesége, Portia De Rossi szerint ezt csak bot felhasználók generálták.

A volt színésznő Instagram oldalán a támogatását fejezte ki párja felé. 

A rajongóinknak… látunk titeket. Köszönjük a támogatást.

https://www.instagram.com/p/CDb1I_Jp2S1/?igshid=49i05frvd5dh

Egyelőre bizonytalan, hogy mi lesz a műsor sorsa, ahogy a belső vizsgálat sem szült még eredményt, de egyesek szerint az ügy Ellen tévés karrierjének végét jelentheti.