‘Megalázó volt Ellen DeGeneres-szel dolgozni’ – Kitálalt a volt testőre!

Mégsem olyan jófej a műsorvezető, mint amilyennek mutatja magát?

Ellen DeGeneres a világ egyik legnépszerűbb műsorvezetője, akit mindenki egy kedves, vicces, jófej nőként ismert meg. De ahogy a mondás is tartja, nem feltétlenül minden az, aminek látszik: még márciusban osztotta meg Twitter oldalán Kevin T. Porter, hogy szerinte a műsorvezető az egyik legbunkóbb ember a világon, és arra kérte követőit, hogy írják meg ők is a negatív tapasztalataikat Ellennel. 

A tweetre több ezer válasz érkezett, melyekben volt fanok és kollégák fakadtak ki, a sztorik szerint pedig DeGeneres hihetetlen lekezelően viselkedik felszolgálókkal, az alkalmazottaival, és tulajdonképpen mindenkivel, aki nem az ő körébe tartozik. 

Most Ellen egy volt testőre, Tom Majercak mesélte el a Fox News-nak, milyen is volt őt védeni a 2014-es Oscar gálán. 

Én fogom a hírességek kezét, és vezetem át őket nagyobb tömegeken. Sok sztárral dolgoztam már, de Ellen az egyetlen, aki még arra sem vette a fáradtságot, hogy köszönjön nekem 

– kezdte a testőr.
Ellen a 2014-es Oscar-díjátadón.

Elmondása szerint a sztár felesége, Portia de Rossi nagyon kedves volt vele, és még beszélgetést is kezdeményezett. Onnantól vált rossz élménnyé a rendezvény számára, hogy a műsorvezetővel találkozott.

Ellen csak a szeme sarkából pillantott rám, és még annyit sem mondott, hogy “szia” vagy “köszi, hogy védesz minket a feleségemmel és az anyukámmal”. Rettentően rideg volt. Igazából megalázó volt vele dolgozni, és az, hogy így bánik az emberekkel, akik nem tartoznak a körébe.

Majercakot évekig zavarta az eset. Szerinte Ellen elsőre nagyon jófejnek, kedvesnek, és pozitívnak tűnik, akitől mondenki el van ájulva, de teljesen megváltozik a kép róla, amint találkozik vele az ember.

Mostanában kezdték el felismerni az emberek a valódi énjét, ami csak alátámasztja az én 6 évvel ezelőtti tapasztalatomat vele. 

A műsorvezető egyelőre nem reagált a testőr állításaira.

Te mit gondolsz az esetről? Mondd el véleményed a lenti reakciógombok segítségével!