© Steven Klein

ENNYI: Szakított a Riverdale álompárja?

A hetekkel ez előtti pletykák beigazolódni látszódnak – egy része biztosan.

Szomorú hírrel érkezünk a Riverdale rajongók számára. A PageSix információ szerint a Betty-t és Jugheade-t játszó Cole Sprouse és Lili Reinhart már nem alkotnak egy párt.

3 év után újra szakított valószínűleg az álompár, akik a The CW és a Netflix szuperprodukciójában szerepelnek. Nagy kérdés, hogy milyen hatással lesz majd a showra döntésük – de ez a jövő zenéje.

https://www.youtube.com/watch?v=Ijtd6xPXPB8

Lili és Cole 2017-ben kezdtek komolyabban is érdeklődni egymás iránt, és első összejövetelük akkor meg is történt. Csak hogy, azóta számtalan alkalommal döntöttek a szakítás mellett, reméljük a mostani is csak ideiglenes. A párról azt pletykálják, hogy már a karantén-időszakot is külön töltötték egymástól.

Már a karantén előtt szétmentek… külön is töltötték ezt az időszakot. Bár jó barátok maradtak.

Pont tegnap cikkeztünk arról, hogy minden főszereplőnek ugyanolyan szerződése van, így az is kiderült, hány évre is szól, hány évig fogjuk még szinte biztosan élvezni a sorozatot.

Úgy tűnik az álompár szakítását színésztársaik is megerősíteni látszanak. Skeet Ulrich-ék egy élő Instagram videó keretein belül eléggé egyértelműsítik, hogy szép pár voltak.