Amerikai Horror Story spinoff érkezik?

Az utóbbi néhány hétben sok részlet derült ki a sorozat új évadával kapcsolatban most azonban egy lehetséges spinoffról számolt be a rendező Ryan Murphy.

Nemrég azt kezdték pletykálni hogy Ariana Grande szerepelhet a sorozat 10.évadában miután Ryan Murphy bekövette őt Instagramon (mindössze három embert követ a közösségi oldalon).

Egy másik igen érdekes pletyka szerint a következő szezonban Kathy Bates és a Reszkessetek betörőkből ismert Macaulay Culkin egy szenvedélyes ágyjelenetben szerepelnek majd közösen. A hatalmas korkülönbség miatt biztosan nagy port fog kavarni a jelenet.

Most mégis úgy tűnik, ennek az évadnak a munkálatait el kell halasztani a koronavírus járvány miatt, mert a rendező szerint idén nyáron egy tengerparton forgatták volna az egész évadot, ami jelen körülmények között nem valósulhat meg. Valószínűleg azonban a készítőknek van más forgatókönyvük a 10.évadra, így egy más történetet láthatunk majd idén ősszel a képernyőkön. Az sem zárható ki, hogy esetleg csak jövőre érkezik új évada a sorozatnak.

Mindemellett Ryan Murphy hírt adott a napokban egy Amerikai Horror Story spinoff elkészítéséről, melyről már Zoom beszélgetést is tartott a sorozat állandó szereplőivel. A projekt „American Horror Stories” néven fut és egy órás epizódokat terveznek. Mivel az eredeti sorozat is antológia jellegű, a címből arra következtethetünk hogy itt minden résznek más lesz a története, csupán ugyanazok a színészek játszák a főbb szerepeket.

https://www.instagram.com/p/CADMkeWpZ7N/?utm_source=ig_web_copy_link

Ti mit gondoltok, talán idén ősszel a spinoffot kapjuk az anyasorozat új évada helyett? Ti örültök a hírnek? Kommentben mindenképpen jelezzétek!