2000 Ft-ért vehetsz jegyet LEWIS CAPALDI virtuális koncertjére

Egy egészségügyi kezdeményezést is támogathatunk a részvétellel.

Lewis Capaldi dalai már olyan régóta szerepelnek a slágerlistákon, hogy el is felejtettük, jövő héten már egy éves lesz a debütáló lemeze. Pedig így van, és nem is akárhogyan fogja ezt a brit énekes szülei bathgate-i házában, Skóciában megünnepelni!

A „Divinely Uninspired To A Hellish Extent”-et akusztikusan hallgathatjuk meg egy live streamen keresztül május 16-án, magyar idő szerint este 9-kor a DICE FM-en.

Ez a virtuális koncert lesz az első, amikor Lewis az albumon szereplő összes dalt előadja, ráadásul az eseménnyel a CALM (Campaign Against Living Miserably) egészségügyi kezdeményezést támogatja, így egy csekély összegért, 5 fontért, vagyis 2000Ft-ért lehetünk részesei.

Az első 750 jegyvásárlót meg is jutalmazzák egy limitált, erre az alkalomra készített pólóval. Ne maradjatok le! A jegyvásárlás a mai napon este 7-kor kezdődik ezen a linken:

https://link.dice.fm/jAI1eSeDo6

Jelenleg is elég előkelő helyeken szerepel a „Someone You Loved”, a „Before You Go” és a „Bruises”, de a 23 éves skót származású énekes-dalszerző első korongján olyan további slágereket és balladákat is szerepelnek, mint a „Grace”, a „Hold Me While You Wait” vagy a „Leaving My Love Behind”.

A virtuális koncert hírének különösen örülhetnek azok, akik ott lettek volna Capaldi augusztus 9-ei Sziget-fellépésén Budapesten.

Lewis Capaldi az egykori One Direction-tag, Niall Horan Nice To Meet Ya Turnéjának amerikai állomásain is előfellépő lett volna, a körutat azonban a koronavírus járvány miatt szintén törölniük kellett.

Mindenképpen tudassátok velünk a lenti reakciógombokkal, hogy ti is ott lesztek-e a koncerten!