Majdnem feladta karrierjét DEMI LOVATO

Reméljük mindenki emlékszik, hogy Demi Lovato volt a Sonny With a Chance c. sorozat húzóneve.

Újabb olyan reunion történt meg, amire nagy sokan várhattak a jelenleg fiatal felnőttek korosztályából. A High School Musical sztárjai után most a népszerű Disney sorozat, a Sonny with a Chance színészei, köztük például Demi Lovato, ültek le egy Zoom-os beszélgetésre.

Szinte az egész csapatot sikerült egy időben laptopjaik elé ültetni: Lovato-hoz Tiffany Thornton, Allisyn Ashley Arm, Doug Brochu, Sterling Knight, Audrey Whitby, Matthew Scott Montgomery, Shayne Topp és Damien Haas is csatlakozott. A kellemes kezdetű beszélgetés egyből mély vízbe került, amikor is Demi kifakadt, hogy ő igazából

A két évad után Lovato otthagyta a produkciót, majd So Random néven folytatódott, melyben a színészek maradtak, ugye Demi-t kivéve, viszont ez már nem volt hosszú életű ebben a formában.

A sorozat főszereplői, köztük Demi Lovato

A 27 éves énekesnő arról is mesélt, hogy étkezési zavara volt, nem aludt megfelelően és túl soknak és keménynek érezte az iramot a sorozat forgatása közben. Az első kérdés után, hogy kivel mi is történt a sorozat után, egyből Ő válaszolt, mégpedig azt, hogy

rehabon voltam, többször is!

Demi bevallotta, hogy sorozatbéli színésznő-társa, Tiffany Thornton volt a legnagyobb inspirációja.

Amikor először kezelésekre adtam a fejem, te voltál [Thornton] a legnagyobb inspirációm, hogy kikerüljek ebből az állapotból, hiszen te is színésznő vagy, megküzdöttél a problémákkal.

A nyomás csak fokozódott és Lovato nem bírta sokáig. A koránkelés, hosszú forgatási napok, kevés szabadidő, folytonos pörgés, a leterheltség: ezek mind behatással voltak Demi tizenéves énjére.

Feszült és kétségbeesett is voltam egyszerre a sok meló miatt

Hamár a munkáról van szó, arról is szó esett, hogy ilyen fiatalon azért motivál a siker és a dolgok, amiket elérsz. Viszont a mindig ott van a mi lett volna ha?

Kiskorodban megvan az önbecsülésed, majd valamivel sikeres leszel és fogalmad nem lesz mihez kezdj magaddal. Folytassam? Ne? Költözzek el délre és alapítsak családot?

-ilyen és ehhez hasonló kérdések fordultak meg Lovato fejében

Az alultápláltság és fáradt test miatt Demi öltözője sokszor szaunává változott. Folyton 26 és 36 fok közötti értékre volt állítva a fűtés, amit akkor hűvösnek tartott a díva.

Mindenki meglepődött, amikor azt látták, hogy 30 fokok vannak nálam, én pedig beakarózva ülök.

– mesélte Demi

Szerencsére, úgy tűnik az énekes- színésznőnek sikerült újra összeszednie magát és erősebb, mint valaha. Kíváncsian várjuk, mit hoz a jövő. Vajon további botrányokat? Újabb zenei sikereket?