A HSM sztárok együtt énekeltek – Zac Efron nem szállt bele | + Ariana Grande, Beyoncé

Egy estére újra összeálltak kedvenc Disney sztárjaink.

Mint tudjuk, kedvenc sztárjaink nagy része a Disney csatornán kezdte, annak a csapatnak köszönheti, hogy azzá lett, aki. Most pedig, hogy szórakoztassák a népet, újra összehívtak tucatnyi ex-Disney sztárt, hogy elénekeljék gyerekkorunk dalait. Lehet valami ennél tökéletesebb?

Persze, a névsor, akik felsorakoztak: a High School Musical stábja, Ashely Tisdale, Vanessa Hudgens, Corbin Bleu és még sokan mások az eredeti csapatból, Ariana Grande, Demi Lovato na és Zac Efron is, aki sokszor azt sem tudja melyik bolygón kellene keresni régi Disney-s múltját – ami nélkül nyilván nem lenne ott ahol ma.

High School Musical – We’re All In This Together – na nem teljesen mind

Hiába jelent meg Zac Efron az egész rendezvényen, Ő csak felkonferálta a Vadmacskákat, az éneklésben nem vett részt, gyenge WiFi kapcsolata miatt. Hiába Zac, mind tudjuk, hogy nem énekeltél a filmsorozatban – valószínűleg a hangi adottságai tényleg nincsenek meg hozzá. Mindenesetre felüdülés volt látni Vanessa Hudgens-t, Ashley Tisdale-t és a többi szereplőt újra együtt látni (igaz csak virtuálisan). Efron részét pedig stílusosan mások énekelték el – nem is rosszul. Láttátok Sofia Carson-t is az éneklő Vadmacskák között?

Ariana Grande

A tavaly Bécsben koncertező popdíva is tiszteletét tette az eseményen – hibába nem Disney sztár. Grande az I Won’t Say I’m In Love c. klasszikust énekelte el, a nézőknek pedig az eredeti hercegnőt elevenítette fel kinézetével: lila ruha és felfogott haj. Micsoda percek!

Beyoncé?!

A díva meglepte a tévénézőket, ugyanis szó sem volt arról, hogy ekkora név, mint maga Beyoncé is bejelentkezik az adás során.

https://twitter.com/theyoncehub/status/1250947445758050305?s=20
Glee X Let It Go (Jégvarázs)

Amber Riley, akinek talán leghíresebb szerepe a Glee-ben lévő Mercedes Jones volt is kieresztette hangját, mégpedig a Jégvarázs Let It Go c. dalával kedveskedett a nézőknek – hú, micsoda hang!

Demi Lovato & Michael Bublé

Lovato pedig Michael Bublé társaságában énekelt!