UPDATE: Megszólalt DEMI az esetről | DEMI LOVATO titkos Instagramján SELENA GOMEZ-T oltogatta?!

Vajon tényleg az énekesnőé a fiók? 

UPDATE (04. 24.):

Demi Lovato az I Weigh podcastnek nyilatkozott az eset után megjelenő #DemiLovatoIsOverParty Twitter trendről. 

Annyiszor mondták már, hogy vége a karrieremnek, hogy már nem is számolom. A legutóbbi ‘Demi is over party’ hashtag, meg ez az egész már nincs is rám hatással. 

Az énekesnő az úgynevezett ‘cancel culture’-ről is kifejtette a véleményét.

Ez az egész egyáltalán nem valós. Nem hiszem, hogy bárki is ténylegesen ‘cancelled’ lett volna valaha, különben bizonyos emberek nem kapnának Grammy- és Oscar díjakat, és nem tartanának ott, ahol tartanak. 

Demi hozzátette, hogy ő inkább a megbocsájtás kultúráját támogatná. Bár azzal egyetért, hogyha valaki a második, vagy harmadik esélyét is elhasználja, az nem érdemel többet, szerinte mindenkinek jár egy második esélyt, hogy bebizonyítsa, képes a változásra. 

A teljes, több, mint egy órás interjút itt tudjátok meghallgatni:


Az eredeti cikk

Durva vádakkal néz szembe Demi Lovato! Tegnap éjjel ugyanis állítólagos fotók szivárogtak ki az énekesnő titkos, privát Instagram fiókjáról, melynek a neve @traumaqueen4eva, és ahol jópár rosszindulatú megjegyzést tett volt legjobb barátnőjére, Selena Gomez-re. 

Az állítólagos Instagram fiók Selenával foglalkozó posztjai.

A képek tanúbizonysága szerint több Demi-hez közel álló személy követte a fiókot, például az édesanyja, jelenlegi párja, és az egyik barátnője is. Mi több, még egy videó is napvilágot látott, melyen az ex-Disney sztár a pasijával liveol az oldalról, a profilképe pedig egy rajongó által készített digitális rajz volt magáról, amit tavaly a nyilvános Instagramján is megosztott. 

https://twitter.com/zzogiee/status/1251227077325606914?s=21

A posztok között szerepelt egy kép, amin Demi egy újsággal pózol, Selena arcával kisatírozva, és egy gyúnyos komment is arról, mikor Selena elment a Walmart-ba, hogy megvásárolja legutóbbi albumát. Emellett még egy szerkesztett képet is megosztott a fiók Demiről, Selenáról, és Nicki Minaj-ról azzal a kommenttel, hogy

ez soha nem történne meg,

és egy részletet is Lovato Harper’s Bazaar-os interjújából, melyben elég kétértelműen beszélt egykori barátnőjéről, ezzel a szöveggel: 

hoppá, pedig esküszöm, próbáltam tartani a számat. 

Egy szemfüles rajongó még azt is le tudta videózni időben, hogy a fiók nyilvánosságra kerülése után a tulajdonosa eltávolította a követőit, majd a fiókot is egy az egyben. Nem kellett sok idő, mire Twitteren elkezdtett trendelni a #DemiLovatoIsOverParty hashtag, így az énekesnő a nyilvános Instagramján is beállította, hogy be lehessen hozzászólni a képeihez.

Demi egyelőre nem kommentálta az eseményeket.