Megérkezett a magyar reggaeton király Herceg és DR BRS

A feldolgozások nagyágyúja, DR BRS most visszatalált igazi énjéhez, és ismét forró dallamokra táncoltatja a lányokat és fiúkat – ezúttal a fantasztikus hangú Herceggel közreműködve.

A romantikus ihletésű track szövegét Molnár Ferenc Caramel írta, és annyira megtetszett a bulidoktornak, hogy írt is rá egy rapet.

Herceggel már sokszor terveztünk együtt dolozni, de valahogy sosem jött össze, most azonban összeálltunk, és egyből egy bombasztikus dalt raktunk össze a magyar reggaeton királlyal

– mesélte lelkesen DR BRS

Aki már Király Lindával, Király Viktorral, a Halott Pénzzel és a Jazz+Azzal is készített közös slágert hatalmas sikerrel. A „Tökéletes minden centi” az első saját, nem feldolgozás szerzeménye a közkedvelt „Koccintós” óta, amelyben Biga és Varga Viktor énekelt.

A Herceg és Béres Atka újdonsága a fülledt, nyári, szerelembe esős éjszakákat idézi, egy igazi csajozós nóta – ahogy a szerelemdoki fogalmazott.

Hallgassátok meg a Youtube egyik legnagyobb hazai kedvencének, és az elképesztően kreatív DR BRS közös friss dallamát. Ennek a klipnek minden centije tökéletes!