Napi cuki: énekesek a kis kedvenceikkel

Hát nem imádnivalóak?

A hírességek is emberek, így legtöbbjüknek a szíve egy csücskét ugyanúgy négylábú barátaik foglalják el, azzal a különbséggel, hogy ők nem a parkba mennek le sétálni, hanem az American Idol vörös szőnyegén vonulnak végig, és több százezer Instagram követőjük is van. Összegyűjtöttünk 8 énekest és kis kedvenceiket, akik garantáltan nem hétköznapi életet élnek.

Katy Perry és Nugget

Katy Perry törpeuszkárja, Nugget már bejárta a fél világot az énekesnővel turnéja során, az American Idol-ban is feltűnt, Instagrammon pedig több, mint 33 ezer követője van. A kiskutyus 2 éve még szavazni is elkísérte híres gazdiját.

Halsey és Jagger

Halsey 2017-ben fogadta örökbe a pitbull keverék Jaggert, akinek különös ismertetőjegye, hogy ellenkező irányba állnak a fülei. A nevét természetesen a rock legenda, Mick Jagger után kapta a kutyus.

Vanessa Hudgens és Darla

Az énekes/színésznő kiskutyája a bichon frisé, egy Franciaországból származó kutyafajtába tartozik, mely régen az előkelők státusszimbólumaként szolgált. Darla eredetileg Vanessa exének az édesanyjáé volt, hozzá pedig egy szomszédtól került, aki nem gondoskodott róla rendesen.

Joe Jonas és Porky Basquiat

Joe Jonas és felesége, Sophie Turner husky-ja egy igazi sztár. Az Instagrammon több, mint 100 ezer követővel rendelkezik, Joe elmondása szerint pedig a kutyus többet utazott életében, mint barátai többsége. A pár esküvőjére még egy frakkot is csináltattak Porky-nak.

Kesha és Mr Peeps

Köztudott az énekesnőről, hogy macskamániás, így Mr Peeps egyike Kesha 3 cicájának. Annyira imádja a szőrgombócot Kesha, hogy a képét egyszer még a cipőjén is viselte, sőt, Peeps még a HAIM egyik videójában is szerepelt.

Demi Lovato és Batman

Batman 2015-ben került Demihez, és majdnem 90 ezren követik az Instagrammon. Nem is csoda, hiszen az énekesnő többször osztott már meg iszonyat cuki közös képeket, amelyektől minden rajongó csak olvadozni tud.

Ariana Grande és Piggy Smallz

Piggy 2018-ban került Arianához, és azóta majdnem félmillióan követik az Instagrammon. A kismalacot még egy iHeart Radio díjra is jelölték tavaly, Ariana pedig még saját klipet is készített neki a Breathin’ című dalához.

Taylor Swift és Olivia

Taylor 2014-ben vette magához a cicát, vele együtt pedig három kismacskája is van. Olivia már szerepelt az énekesnő Coca-Cola reklámjában, sőt, a ME! klipjében is feltűnik. Taylor természetesen előszeretettel posztol róla, és másik 2 cicájáról is.