Ezen pörög a TikTok közösség: 10 éves Kesha dal az új trend

Úgy tűnik a TikTok-nak, mint platformnak hihetetlen ereje van, ha épp viral lesz valami, valamint új vagy elfeledett dalok reneszánszukat élhetik újra. Így volt ez pár héttel ez előtt amúgy a feltörekvő Doja Cat-tel, akinek Say So c. dala lett egyik pillanatról a másikra óriási siker.

Úgy tűnik most, hogy Kesha majd’ 10 éves dala, a Cannibal élheti újra aranykorát. Természetesen a már 2010-es években is ikonikusnak számító dal mostanra boldog-boldogtalanhoz is eljuthatott. Olyan emberek, mint a Youtube influenszer James Charles is készített egy rövidke videót az énekesnő dalához.

Kesha természetesen meglovagolta az alkalmat, ami igazából extra jól jön az énekesnőnek, ugyanis volt producere Dr. Luke a nadrágot is leperli a magyar felmenőkkel rendelkező amerikai hírességről – szerencsére Taylor Swift segített és kifizette Kesha adósságát. A marketinges csoport még épp időben lépett, hiszen dalszöveges videót készítettek gyorsan a dalhoz, hogy megdobják az eladásokat és streameket. A nagy kérdés az, hogy megmerik-e lépni azt, hogy egy lassan egy évtizedes dalt adnak ki, mint kislemez és promózzák agyon.

Csak szerintünk ironikus, hogy nem az énekesnő legnagyobb slágerét, a TikTok-ot kapták fel a TikTok-on?!