SZTÁRDÖMPING: Megérkezett a CLEAN BANDIT új albuma!

Óriási neveket sikerült a Clean Bandit-nak a második albumára megszereznie!

Igazi sztárdömping folyik a Clean Bandit második albumán, a „What Is Love?”-on, melyen olyan neves előadók kerültek fel, mint Demi Lovato, a hazánkban forgató Ellie Goulding, Anne-Marie, Sean Paul vagy a Sound-ot is megjárt Rita Ora.

Amellett, hogy nagy neveket sikerült a bandának megkaparintania még minőségi munkát is sikerült kiadnia a kezükből. Igaz, a legutolsó kislemezük, a „Baby” Marina and the Diamonds-al az énekesnő talán leggyengébb dala. Az albumon olyan giga-mega slágerek kaptak helyet, mint a „Rockabye (ft. Anne-Marie & Sean Paul)”, a „Solo (ft. Demi Lovato)” vagy a „Symphony (ft. Zara Larsson)”, és ugyanezen az albumon ó megannyi slágergyanús dal sorakozik mellettük fel. Az egyik legnagyobb esélyes pedig kétség kívül a „Mama„, mely Ellie Goulding-gal készült el, de szorosan a nyomában van Charli XCX és Bhad Bhabie közös dala is, a „Playboy Style„, valamint Rita Ora „Nowhere” c. szerzeménye.

Érdekesség, hogy egyetlen olyan dal sem került fel az albumra, mely ne jegyezne közreműködő előadót, de kár is lett volna bárkit is kihagyni erről a csodás albumról. Amúgy tudtátok, hogy a „Solo”-t eredetileg Harry Styles-al szerette volna felvenni a banda?

 

extra tartalmakért kövess minket Instagram-on