Mi történt a CLEAN BANDIT és CHER, HARRY STYLES, GWEN STEFANI és BRUNO MARS közös dalaival?

do you believe life after love? a scrapped duet?

Nagyon sok előadóval felvette a kapcsolatot a Clean Bandit a második albuma felvételekor. Nagyon sok esélyes név került fel a banda listájára, akik közül persze sokan végül nem kerültek fel az album végső verziójára.

Rita Ora, Alma, Marina, Demi Lovato, Zara Larsson vagy Ellie Goulding… csak pár név, akik végül felkerültek a „What Is Love?”-ra. Nos, Ellie Goulding-gal amúgy korábban is dolgoztak, de végül arról a kollaborációról azt mondták, hogy nem tudják, hogy mi lesz a felvett dalukkal, de valószínűleg nem kerül fel az albumra. Majd hivatalosan is bejelentették, hogy a kollaboráció halott. Nos, az album dallistájának bejelentése előtti 2 napban viszont a Clean Bandit több videót is posztolt, amin Ellie-vel stúdióztak. Végül fel is kerül az albumra a „Mama„!

De mi történt Cher-rel? A Clean Bandit és Cher Twitteren keresztül próbáltak egy kollaborációt megszülni, de a felvételek után, indoklás nélkül törölték a dalt, és biztosan nem kerül fel a pénteken érkező albumra. Valószínűleg a jövőben még fognak ők együtt dolgozni.

Grace Chatto, a Clean Bandit frontasszonya pár órája mesélt arról, hogy mennyire el van keseredve, hogy nagy kedvencével, Gwen Stefani-val a felvett daluk végül nem kerül fel az albumra, mint ahogy a Sir. Elthon John-nal sem. Az utóbbit azzal indokolták, hogy „olyan stílusú, mint a Jess Glynne-el közös „Rather Be”, és egy új irányba szerettünk volna elmenni az albumon„.

 

Végül pedig ejtsünk pár szót Harry Styles-ról és Bruno Mars-ról. Mint ahogy a banda elárulta, a „Solo” c. dalukat szívesen hallották volna Harry Styles-tól, de végül Demi Lovato került a dalra. Ezen felül még egy másik dalt is írtak az énekesnek, de nem lett belőle semmi sajnos. Bruno Mars pedig visszautasította a kollaboráció lehetőségét a Clean Bandittal.

Amúgy az album holnap érkezik, és az eddig megjelent számokat itt hallgathatod meg.