Óriási bulit csapott Rita Ora, Martin Garrix és Ella Eyre a Balaton Sound-on!

Az idei Balaton Sound-on volt minden, amiről a fesztivál híres: kipattintott palik, bikinis csajok, pia, fesztiválhangulat és elképesztő fellépők is. Az idei Sound-on mi is ott voltunk.

A Balaton Sound harmadik napját mi is a fesztiválon töltöttük, szinte szó szerint egy egész napot. Koradélelőtt érkeztünk és bevetettük magunkat az igazi sound-ozásba. A nap főbb fellépői Ella Eyre, Rita Ora és Martin Garrix voltak, de a „Man’s Not Hot” előadója is tiszteletét tette később a fesztiválon.

A fesztiválról elég sok mindent olvashat az ember, a mai nap például vezető cikk lett, hogy mérhető földmozgást produkált a fesztivál csütörtökön és pénteken, vagy (sajnos) szimplán sok-sok lehúzó cikkel találkozhat az ember – ezekre most nem hozunk példát. Meglepően más az atmoszféra, mint mondjuk egy Szigeten, és érdekes volt azt látni, hogy hogyan épít egy fesztivál a Balaton-ra, és a fürdési lehetőségre – EFOTT is hasonló cipőben jár.

A nagyszínpad pedig Jumodaddy DJ setjével nyitott, mely szinte tökéletesen kiszolgálta a közízlést, a remix-ekkel töltött „baszatási” majd’ másfél órán át ment a nagyszínpadon. Utána, már bandával, vokalistákkal és playbackmentes énekéssel érkezett meg Ella Eyre, akit egy igazi fesztiválsztárként is lehetne emlegetni, ugyanis kisugárzása és viselkedése tökéletesen illett a nagyszínpadra. Külön kiemelendő, hogy az énekesnő nem próbálta nevetségesen ösztönözni a tömeget arra, hogy énekeljék vele dalait, hanem szimplán annyit kért, hogy a közönség érezze jól magát amíg Ő van a színpadon, bulizzanak, táncoljanak és ha nem tudják (aminek kiemelte a nagy valószínűségét) a dalszöveget, ha van kedvük találjanak ki valami (akár halandzsát is) a helyére. Meglepően pozitívan fogadta a közönség az énekesnőt, aki természetesen olyan dalokat adott elő, mint a Comeback, Together, Good Times, Waiting All Night vagy a Came Here For Love.

 

Ella után érkezett Rita Ora, aki 15 perccel a színpadra lépése előtt érkezett a fesztiválra, és később Martin Garrix DJ setjét pedig az óriáskerékről és a tömegből élvezte. Ora tavaly lemondta Szigetes fellépést, helyére pedig a mai nap új dallal érkező Iggy Azalea érkezett. Rita egy órán át szórakoztatta a tömeget, óriási sikerrel. Brutális embertömeg alakult ki a koncertre, nem meglepő, hiszen Ora (szinte) összes előadott dalát ismerték az emberek, és óriási buli alakult ki. Az énekesnő még a tömeghez is lement a Hot Right Now c. dal alatt, kaotikus helyzetet okozva ezzel. Energikus, szexi és közvetlen színpadi jelenlétét mi nagyon imádtuk. Az sem ront semmit a helyzeten, hogy Rita az Instagram profilján úgy gondolta, hogy Budapesthez tartozik a Balaton Sound, de ez nem meglepő, ugyanis valószínűleg röpke egy órás utazás tényleg megtörténhet a városon belül is. A fentebb említett dalon kívül természetesen olyan slágereket hozott el a magyar közönségnek, mint az Anywhere, Your Song, Girls vagy az I Will Never Let You Down!

 

@ritaora uristen. ?

Kondri Péter (@kndrptr) által megosztott bejegyzés,

 

Az estet pedig a népszerű Martin Garrix zárta, melyre megtelt a vadiúj nagyszínpad előtti tér, illetve a VIP is. Garrix DJ setje pedig olyan slágereket tartalmazott, mint a Scared to Be Lonely Dua Lipa közreműködésével, In The Name of Love Bebe Rexha közreműködésével, There For You Troye Sivan-nal, vagy Calvin Harris és Ellie Goulding közös dalának, az Outside-nak sajátos remix változata. Egy szó, mint száz, Garrix óriási bulit csinált, a set végén pedig a rajongókkal is fotózkodott miközben tűzijáték zajlott a háttérben.

 

Összességében, a Balaton Sound egy különleges atmoszférával rendelkező fesztivál, ezen napon pedig több stílust is felvonultató előadókat sikerült villantania a fesztivál szervezőinek, ami szintén egy óriási pluszpont.