#CRYPRETTY – megjelent Carrie Underwood 6. stúdióalbuma!

Carrie Underwood 2005-ben nyerte meg az American Idol tehetségkutatót, majd meg is jelent első kislemeze, az “Inside Your Heaven“, mely az amerikai Billboard Hot 100-as lista első helyéig jutott. Novemberben kiadta a “Some Hearts” névre hallgató korongját, melyből Amerikában 7,5 millió, világszerte 9 millió példány kelt el. Az énekesnő ezek után nem is lustálkodott, folyamatosan stúdiózott, turnézott. Rá két évre megjelent a “Carnival Ride“, melyből 4 millió kelt el világszerte. Utána a “Play On” következett 2009-ben, majd 2012-ben jött a “Blown Away“, melynek a címadó dala nagyon kedvelt volt világszerte. 2014-ben első válogatásalbumát jelentette meg, egy évre rá a “Storyteller“-t. 

Az énekesnő 13 éves pályafutása során 7 Grammy-díjat, 12 American Music Awards-díjat, 10 Billboard Music Awards-díjat és még ezen kívül több, mint 100 díjat is bezsebelt, idén pedig megkapja saját csillagját a “Hollywood Walk of Fame“-en. 

A mai napon kiadta 6. nagylemezét, aminek a “Cry Pretty” nevet adta. Áprilisban az első kislemez jelent meg, ami a címadó dal volt, a második kislemezt, a “Love Wins“-t augusztus 31-én adták ki. A lemez igazán színes, változatos és modern, Carrie legpopposabb lemeze, ami köszönhető annak is, hogy olyan emberekkel dolgozott együtt, mint Leland (Troye Sivan, Selena Gomez) vagy Jason Evigan (Demi Lovato, Madonna).

Megosztás:

Kövess Instagramon!
A követéssel egyben támogatod munkánkat, valamint nem maradsz le exkluzív tartalmainkról sem!