#CRYPRETTY – megjelent Carrie Underwood 6. stúdióalbuma!

Carrie Underwood 2005-ben nyerte meg az American Idol tehetségkutatót, majd meg is jelent első kislemeze, az „Inside Your Heaven„, mely az amerikai Billboard Hot 100-as lista első helyéig jutott. Novemberben kiadta a „Some Hearts” névre hallgató korongját, melyből Amerikában 7,5 millió, világszerte 9 millió példány kelt el. Az énekesnő ezek után nem is lustálkodott, folyamatosan stúdiózott, turnézott. Rá két évre megjelent a „Carnival Ride„, melyből 4 millió kelt el világszerte. Utána a „Play On” következett 2009-ben, majd 2012-ben jött a „Blown Away„, melynek a címadó dala nagyon kedvelt volt világszerte. 2014-ben első válogatásalbumát jelentette meg, egy évre rá a „Storyteller„-t. 

Az énekesnő 13 éves pályafutása során 7 Grammy-díjat, 12 American Music Awards-díjat, 10 Billboard Music Awards-díjat és még ezen kívül több, mint 100 díjat is bezsebelt, idén pedig megkapja saját csillagját a „Hollywood Walk of Fame„-en. 

A mai napon kiadta 6. nagylemezét, aminek a „Cry Pretty” nevet adta. Áprilisban az első kislemez jelent meg, ami a címadó dal volt, a második kislemezt, a „Love Wins„-t augusztus 31-én adták ki. A lemez igazán színes, változatos és modern, Carrie legpopposabb lemeze, ami köszönhető annak is, hogy olyan emberekkel dolgozott együtt, mint Leland (Troye Sivan, Selena Gomez) vagy Jason Evigan (Demi Lovato, Madonna).