Sydney Sweeney nagyszülei szerint neki vannak a legjobb mellei Hollywoodban!

A színésznő elvitte nagyszüleit az Eufória bemutatójára…

Sydney Sweeney az Eufória sztárja sokat beszélt a második évadban látható meztelenségről, melynek az első részekben Ő maga volt a középpontjában, ugyanis számtalan olyan jelenetet láthattunk, amiben a színésznőn például nem volt felső. Szerencsére elárulta Ő is és Jacob Elordi is, hogy nem vetkőztetik őket csak úgy, sőt, segítséget is nyújtanak nekik egy pszichológus személyében és mindig meggyőződnek róla, hogy a színészek hogy érzik magukat a jelenetek közben.

A színésznő a napokban a The Ellen Show vendége volt, ahol arról mesélt, hogy elvitte az egész családját a hollywoodi díszbemutatóra, és nem gondolt arra, hogy hányszor fog megjelenni a részben felső nélkül vagy intim helyzetben. Azt is elárulta, hogy bizony Ő el is felejtette ezeket a jeleneteket, ugyanis csak arra fókuszált, hogy mennyire izgalmas, hogy együtt nézhetnek bele abba, amin keményen dolgozott hónapokon keresztül.

Az egész családomat meghívtam, a nagyszüleimet is és nem is gondoltam a meztelenségre a jelentekben. Úgy voltam vele, hogy ez a díszpremier! Mindenképp ott a helyük! És ott ültünk egymás mellett, miközben egy óriási vásznat néztünk.

Sydney egyébként amikor ezek a jelenetek jöttek, állítása szerint nagyon elszégyellte magát és igazán kellemetlen volt számára az egész szituáció, de arra nem számított, hogy így reagálnak majd, ugyanis a következőt mondták neki:

Annyit mondtak, hogy nekem vannak a legszebb melleim Hollywoodban.