Jacob Elordi: nincs más választásom, csak vetkőzni az Eufóriában is

Ellen DeGeneres műsorában beszélt az Eufóriáról.

Az biztos, hogy nem takargatták a testrészeket az HBO sajátgyártású sorozatának, az Eufóriának a második évadban – ezzel pedig különösebb probléma nem is lenne, hiszen ezek is mindennapi életünk részei, a nézői élmény és a jelenetek realisztikusságához pedig ugyanúgy hozzájárul.

Sok esetben azonban a nézők, rajongók is felszólaltak, de szerencsére emiatt megtudtuk, hogy a kulisszák mögött egy bizonyos „intim koordinátor” dolgozik a szereplőkkel szorosan össze, akivel megoszthatják, hogy mi az amitől nem érzik magukat kellemetlenül, vagy épp mi az a pont, ameddig szívesen elmennek egy-egy jelenetben. Most például Jacob Elordi, azaz Nate is mesélt arról, milyen levetkőzni kamerák előtt.

Ellen hozta fel a témát az interjú során, aki egyből rátért a lényegre és megkérdezte a színészt, hogy neki milyen érzés ennyi alkalommal megmutatnia magát a világnak. Arra is rákérdezett, hogy tudják-e ezeket a jeleneteket előre, megbeszélik-e, vagy egyszerűen csak ez van és kész. Erre a következőt felelte a Nate-t megszemélyesítő színész:

Nincs nagyon választásod. Ez olyan, hogy a jelenetekben olyanok vannak, hogy Nate ezzel fekszik le, aztán ezt csinálja, ezzel az emberrel. Ruha nélkül

– mesélte Jacob Elordi.

De leszögezte, hogy úgy érzi, ez a karakterének a perszónája és szorosan összemosódik a személyisége és a kinézete a sorozatban, pont azért, amilyen.

Úgy érzem, hogy az Eufóriában ez magával a karakterrel jön. Ő egy igazán férfias, macsó és az ilyen beállítottságú emberek szerintem tényleg sokat mászkálnak felső nélkül. Szóval, egész okés.

De nem volt ennyire megértő és elnéző más szerepeivel, igaz nem mondta ki, de mindannyian tudjuk, hogy a Csókfülke filmsorozatot kritizálta a következővel.

Voltam már olyan filmben is, ahol a vetkőzés odáig fajult, hogy egy pláza jelenetben is félmeztelen voltam. Mi lehetett ennek… mármint szükséges?