Íme az első kép az Így jártam apátokkal szereplőiről

2021 úgy tűnik tényleg az újragondolások és a spin off-ok (egy anyasorozathoz kapcsolódó alkotás) éve: kezdjük csak például az új Gossip Girl c. sorozattal, vagy a hamarosan érkező új Pretty Little Liars sorozattal. Most pedig hosszú várakozás után az Így jártam anyátokkal is kap egy, egyelőre 10 epizódos melléksorozatot, Így jártam apátokkal címen. Nézzük, mit tudunk a sorozatról!

Szereplők

Mint az kiderült, a főszerepben Hilary Duffot (Sophie) láthatjuk, aki tavaly még két kézzel harcolt a Lizzie McGuire folytatásáért, majd amikor nem jutottak dűlőre a készítőkkel, elengedve azt más vizekre evezett és így sikerült megkaparintania a főszerepet, sőt mint rendező is benne van a projektben.

Mellette látni fogjuk még Tom Ainsley-t (Charlie), aki a The Royals c. sorozat nézőinek lehet ismerős, Francia Raísa-t (Valentina), aki a Grown-ish és a Dear White People-ben tűnt fel. Illetve, az állandó stáb tagja lesz Chris Lowell (Jesse), aki a Veronica Mars és a GLOW c. sorozatokban szerepelt, és Suraj Sharma (Sid) is, aki a Homeland és az Isten belájkolt c. alkotások nézőinek lehet ismerős.

A történet

Hilary Duff Sophie-t fogja alakítani, aki fiának mesél arról, hogyan is találkozott édesapjával – pont olyan formátumban, mint az eredeti sorozatban. Ahogy bekapcsolódunk, 2021-et írunk a sorozat világában ahol Sophie és közeli barátai azt próbálják kideríteni, kik is ők valójában, mit akarnak elérni az életben, és hogy hogyan találják meg az igaz szerelmet ebben a modern világban, a folyton rohanó New Yorkban.

Premier

Pontos premierdátumról még nincs szó, annyi biztos, hogy egyből 10 részt kért be a Hulu a készítőktől, szóval egy teljes évadot biztosan meg fog élni a sorozat.