Jön az Így jártam anyátokkal testvérsorozata!

Jön az Így jártam apátokkal!

Évekbe telt, amíg valaki berendelte a sorozatot, de végre megtörtént! Érkezik az Így jártam anyátokkal testvérsorozata, a How I Met Your Father, azaz az Így jártam apátokkal, amiért Isaac Aptaker és Elizabeth Berger lesznek a felelősök, írja a Deadline. A Hulu streaming szolgáltató adott zöld utat 10 résznek, melynek főszereplője a Younger, illetve fiatal korában a Disney sztárja, Hilary Duff lesz!

2014-ben készült a sorozat első részének forgatókönyve, akkor az eredeti sorozat kreátorai, Craig Thomas & Carter Bays és Emily Spivey megálmodtak egy ahhoz hasonló felépítésű produkciót, de ez nem kapott zöld utat. 2 és fél évvel később egy újabb próbálkozás volt, de akkor a készítők már a This Is Us c. sorozaton munkálkodtak. 2017/18-ban újra bepróbálkoztak vele, de akkor sem sikerült előrelépni az alkotással. A Hulu azonban pár év huzavona után látja még benne a potenciált és egyből 10 részt kért be belőle Aptaker és Berger felügyeletében.

Hilary Duff Sophie-t fogja alakítani, aki fiának mesél arról, hogyan is találkozott édesapjával – pont olyan formátumban, mint az eredeti sorozatban. Ahogy bekapcsolódunk, 2021-et írunk a sorozat világában ahol Sophie és közeli barátai azt próbálják kideríteni, kik is ők valójában, mit akarnak elérni az életben, és hogy hogyan találják meg az igaz szerelmet ebben a modern világban, a folyton rohanó New Yorkban.

Kifejezetten szerencsésnek mondhatom magam, hiszen csodás karaktereket személyesíthettem meg karrierem során és nagyon várom, hogy Sophie bőrébe bújhassak. Mint nagy Így jártam anyátokkal rajongó, megtisztelés számomra a szerep, de persze kicsit izgulok is miatta

– mesélte Hilary.

A modern idők egyik legalulértékeltebb sorozatában, a Younger-ben főszereplő jelenleg Duff, aminek sajnos 7. és egyben utolsó évada napokkal ezelőtt kezdődött el.