Így hangzik The Weeknd slágere Mabel előadásában

A Big Weekenden lépett fel az énekesnő.

Bár idén még mindig nem a szokásos szabadtéri helyszínen, és nem élő közönséggel, de megtartották a brit BBC Radio 1 által szervezett Big Weekendet, ahol számos előadó, így például Anne-Marie mellett Mabel is fellépett. Az énekesnő a saját dalai mellett belecsempészte a koncertjébe The Weeknd Blinding Lights című megaslágerét is, ami akusztikus változatban csendült fel a BBC Radio színházterméből, így igazán meg tudta csillogtatni benne a hangi adottságait.

A feldolgozáson kívül előadta még a Mad Love, a Finders Keepers, a Fine Line, a Clean Bandittel közös Tick Tock, a God Is a Dancer, a West Ten, a Ring Ring, és a nagy áttörést meghozó Don’t Call Me Up című dalait is, mindegyiket akusztikus köntösbe öltöztetve.

Mabel debütáló albuma 2019 nyarán jelent meg High Expectations címmel, azóta pedig olyan kislemezeket dobott piacra, mint a Tiësto-val közös God Is a Dancer, vagy a Boyfriend, a várva várt második albuma pedig hamarosan érkezik. Tavaly a Szigeten is fellépett volna, így remélhetőleg pótolja az elmaradt hazai koncertet, amint lehet.