Közös dallal bombázza a táncparkettet Sophie Ellis-Bextor és Felix Jaehn

Íme a Ready For Your Love!

A reneszánszát éli Sophie Ellis-Bextor a több, mint 20 évvel ezelőtti, Murder on the Dancefloor című slágerének köszönhetően, mely felcsendült a Saltburn című sikerfilmben, ezáltal pedig egy új generáció ismerte és szerette meg. A brit énekesnőnek azonban esze ágában sincs hátradőlni, és csak a múltbéli babérjait learatni, és igyekszik folyamatosan új zenével ellátni a rajongóit – a legújabb dalához pedig a német DJ-vel, Felix Jaehn-nel állt össze.

A Ready For Your Love című szerzemény egy igazi nyári dance-pop himnusz, amit kifejezetten a táncparkettre készítettek.

Felix Európa legfelkapottabb DJ-i között szerepel, és több, mint 10 milliárd lejátszást tudhat magáénak a streaming platformokon. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a Bonfire, a Cheerleader és az Ain’t Nobody (Loves Me Better), és olyan előadók dalaihoz készített hivatalos remixeket, mint Ariana Grande, Taylor Swift, Calvin Harris, vagy éppen Ed Sheeran.

Sophie a több, mint két évtizedes karrierje során eddig hét albumot dobott piacra, a legutóbbi, Hana című korongja pedig tavaly jelent meg. A Murder on the Dancefloor mellett olyan slágerekkel örvendeztette meg a rajongóit az évek során, mint a Groovejet (If This Ain’t Love), a Get Over You, vagy éppen a Heartbreak (Make Me a Dancer).