Less bele a Nem férek a bőrödbe második részének forgatásába

Napvilágot látott pár kép a munkálatokról.

Kicsit több, mint egy hete startolt el a 2003-as Nem férek a bőrödbe című sikerfilm második részének a forgatása, most pedig az első képeket is megkaptunk a munkálatokról. A héten az alkotás sztárjai Los Angelesben vettek fel egy kültéri jelenetet, ekkor kapták őket lencsevégre a lesifotósok munka közben.

A fotókon többek között láthatjuk a két főszereplőt, Lindsay Lohant, aki Anna-t alakítja, és Jamie Lee Curtist, aki ismét Tess bőrébe bújik. A történethez csatlakozott a 15 éves Julia Butters is, aki nagy valószínűséggel Anna lányaként tűnik majd fel a mozivásznon – őt is kiszúrhatjuk a képeken.

A folytatásban visszatér Chad Michael Murray, Mark Harmon, Christina Vidal, Lucille SoongStephen TobolowskyRosalind Chao és Haley Hudson, de új karaktereket is megismerhetünk benne, mint például Maitreyi RamakrishnanSophia Hammons, és Manny Jacinto, aki a hírek szerint Anna kiszemeltjét alakítja majd.

Lindsay Lohan a forgatással kapcsolatban elárulta, hogy igencsak érzelmes élmény számára visszatérni a Disney-hez, ugyanis rengeteg emlék fűzi oda.

Újra a Disney stúdiójában lenni… Számomra ez nem csak a Nem férek a bőrödbe. Ez az Apád-anyád idejöjjön!, az Egy hisztérika feljegyzései, és a Kicsi kocsi – Tele a tank is. Rengeteg fontos pillanatot éltem át ott. Amikor először visszatértem, újra úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek. Minden egyes pillanatáért hálás vagyok, és egyfolytában azt értem, hogy el fogok érzékenyülni. Csodálatos élmény az egész

– mesélte az ABC-nek.

A történetről egyelőre hivatalos forrásból semmit nem tudunk, azonban egy meghallgatásnak köszönhetően nemrég lehullott a lepel pár részletről. Annyi biztos, hogy jövőre jön a várva várt folytatás, és mozikban láthatjuk majd, nem pedig a Disney+-on, ahogy azt korábban pletykálták.

Nem férek a bőrödbe, ami egyébként egy 70-es évekbeli alkotás újragondolt változata, hatalmas sikert aratott, és több, mint 160 millió dollárt hozott a kasszára a Disney-nek a megjelenéskor. Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan egy anya-lánya párost alakítottak benne, akik egy veszekedés után egymás testében ébrednek fel a következő nap, így szépen lassan elkezdik megérteni a nehézségeket, amiken a másik átmegy.