Kiderült, miről szólhat a Nem férek a bőrödbe második része

A forgatás a tervek szerint idén nyáron indul.

Tegnap számoltunk be róla, hogy beindultak a dolgok a tavaly beharangozott Nem férek a bőrödbe folytatása körül. Megvan, ki fogja rendezni, kész a forgatókönyvének egy korai változata, és a tervek szerint idén nyáron már kezdetét is veszi a forgatás, most pedig a lehetséges történetéről is lehullott a lepel. A film rendezője, Nisha Ganatra osztott meg az Instagram történetében egy felhívást egy meghallgatásra, innen derültek ki az infók.

A második részben Anna (Lindsay Lohan) és Tess (Jamie Lee Curtis) nem egymással, hanem két tinilánnyal fognak testet cserélni. Az egyikük Harper, Anna 14 éves lánya – az ő szerepére kerestek egyébként színészt a meghallgatáson – a másikuk pedig Lily, Anna vőlegényének a szintén ugyanannyi idős gyereke. A két tinédzser, hiába egykorúak, nem jönnek ki jól egymással.

Harpert egy fiús lányként jellemzik, aki mostanában elég rosszkedvű, ugyanis az anyukája, aki sokáig egyedül nevelte őt, éppen készül feleségül menni egy brit étteremtulajdonoshoz, Eric Davishez. Ezt azonban ő egyáltalán nem szeretné, így mindenáron próbálja megakadályozni az esküvőt.

Arról, hogy ezúttal mi okozza a testcserét, nem esett szó a meghallgatás anyagaiban, azonban két jelenetről részletesebben is írtak benne. Az egyikben az Anna és Tess testébe zárt Harper és Lily a tengerpartot takarítják egy sulis büntetés következtében, Tess pedig megosztja Annával, hogy tart attól, hogy Londonba fog költözni az új férjével, és nem látják majd annyit egymást.

A másikban Anna és Tess, szintén a tinilányok testében, a konyhában ülnek, és almalevet isznak borospohárból. Anna arról panaszkodik, hogy úgy érzi, teljesen elvesztette a kapcsolatot a régi, fiatal önmagával, aki az első filmben még egy rockzenekar frontembere volt.

Tartsuk észben, hogy ezek még csak lehetséges jelenetek a filmből a meghallgatáshoz. Ha benne is vannak a hivatalos forgatókönyvben, könnyen lehet, hogy a végleges alkotásban nem kapnak végül helyet.

A Nem férek a bőrödbe, ami egyébként egy 70-es évekbeli alkotás újragondolt változata, hatalmas sikert aratott, és több, mint 160 millió dollárt hozott a kasszára a Disney-nek a megjelenéskor. Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan egy anya-lánya párost alakítottak benne, akik egy veszekedés után egymás testében ébrednek fel a következő nap, így szépen lassan elkezdik megérteni a nehézségeket, amiken a másik átmegy.

Azt egyelőre nem döntötték el, hogy a folytatást a mozikba küldik majd, vagy egyből a Disney+-on jelenik meg.