Elkezdődött a Nem férek a bőrödbe 2. részének a forgatása

Chad Michael Murray is visszatér a folytatásban.

Már jópár hónapja elárulták a főszereplők, Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis, hogy tervben van a 2003-as sikerfilmjük, a Nem férek a bőrödbe folytatása, idén márciusban pedig a Disney hivatalosan is bejelentette, hogy biztosan jön a második rész. Akkor csak annyit tudtunk meg, hogy a forgatás a nyáron veszi kezdeték, és most egy színfalak mögötti képpel osztották meg, hogy a munkálatok el is startoltak.

A történetről egyelőre hivatalos forrásból semmit nem tudunk, azonban egy meghallgatásnak köszönhetően nemrég lehullott a lepel pár részletről. Annyi biztos, hogy jövőre jön a várva várt folytatás, és mozikban láthatjuk majd, nem pedig a Disney+-on, ahogy azt korábban pletykálták.

A második részben Lindsay és Jamie Lee Curtis mellett visszatér Chad Michael Murray is, mellettük pedig még Mark HarmonChristina Vidal MitchellHaley HudsonLucille SoongStephen Tobolowsky és Rosalind Chao is feltűnik az eredeti alkotásból. Az új színészek között ott van többek között Julia ButtersManny JacintoMaitreyi Ramakrishnan és Sophia Hammons.

Nem férek a bőrödbe, ami egyébként egy 70-es évekbeli alkotás újragondolt változata, hatalmas sikert aratott, és több, mint 160 millió dollárt hozott a kasszára a Disney-nek a megjelenéskor. Jamie Lee Curtis és Lindsay Lohan egy anya-lánya párost alakítottak benne, akik egy veszekedés után egymás testében ébrednek fel a következő nap, így szépen lassan elkezdik megérteni a nehézségeket, amiken a másik átmegy.