Nem dolgozik tovább Britney Spears toxikus üzleti menedzserével Justin Bieber

Átalakítja csapatát az énekes.

Justin Bieber zenei karrierje egy kicsit parkolópályára van helyezve – vagyis úgy tűnhet külső szemlélőként, ugyanis legutóbbi Changes c. lemeze 2020-ban jelent meg, 2022-ben pedig a Sziget Fesztiválon lépett fel először hazánkban. Azóta pedig bejelentették Hailey Bieberrel, hogy első gyermeküket várják.

Az biztos, hogy a háttérben közben Bieber azért munkálkodik legújabb lemezén is, de az üzleti dolgokba is fejest ugrik. A JustJared egyik forrása elárulta a pletykalapnak, hogy Justin és az üzletét menedzselő Lou Taylor befejezték a közös munkát – Lounak Britney Spears kifürkészhetetlen gyámságához is köze volt, így innen lehet ismerős a neve. Így ez mindenképpen egy pozitív hír.

Az már nem annyira, hogy a szerződése továbbra is köti őt Scooter Braunhoz: a forrás úgy fogalmazott, hogy „még mindig él a szerződésük és még hosszú ideig biztosan nem tesz eleget a kitételeknek Justin„. Érdekesség, hogy Taylor szerepét Edward White vette át, aki évek óta szorosan dolgozik együtt Johnny Deppel.