Új zenével tért vissza Yaeger

Mozgalmas évet tudhat magáénak a feltörekvő előadó.

Mozgalmas volt a tavasz Yaeger számára, aki magáénak tudhat egy Svéd Grammis jelölést, jelent volt a P3 GULD gálán, és még arra is volt ideje, hogy Zara Larsson előzenekara legyen a Venus Tour EU/UK turnéján – a bécsi koncerten mi is beszélgettünk az énekesnővel, aki az utolsó dátumra már nagyon kimerült volt. A kritikusok felzabálták debütáló középlemezét, a Jaguar-t, most pedig új dallal ostromolja főként az északi országok slágerlistáit.

Mint sokan mások, én is néha úgy érzem magam, mintha egy gödörben lennék. Egy este pedig az öngyűlölet úrrá lett rajtam, és hirtelen kedvem támadt meghallgatni a „Devil Mode” című dalomat. Bár a dalt több mint egy éve írtam, volt egy olyan botladozó, de mégis gyönyörű pillanatom, amikor úgy éreztem, hogy csak azért írtam meg a dalt, hogy aznap este megnyugtasson. Mintha azért írtam volna, hogy a jövőben énem megtudja hallgatni saját magamat. Igen, mindenesetre csodás fordulópontja volt az egész tavaszomnak. Most valami ördögi módba (=itt utal az énekesnő a dal címére) kapcsoltam, ami remélem egész nyáron kitart. Hadd legyen huncut nyaram drága Istennőm!

A művész a nyarat egyébként hazájában Svédországban és a környező északi országokban fogja tölteni, ahol valószínűleg a már emlegetett EP-jét, illetve a most megjelent új trackjét fogja előadni, kiegészítve 1-1 még meg nem jelent dallal.