Újra fejbe akarták dobni Bebe Rexhát koncertje közben

Az énekesnő odaszólt azoknak, akik szerint vicces őt dobálni koncertje közben.

Azoknak, akik sokat járnak koncertre, feltűnhetett már, hogy bizonyos bulik előtt felhívják a figyelmet a pirotechnikai eszközök jelenlétére, a fegyverhangok használatára, de sokszor az erősen villódzó fények miatt is felhívást tesznek közzé. Bebe Rexha koncertjein lassan teljesen más okból olvashatnak a rajongók bizonyos kiírásokat.

Mi is cikkeztünk arról, amikor az énekesnőt „viccből” egy rajongója (vagy legalábbis egy ember, aki a koncerten jelen volt az első sorokban) fejbe dobta telefonjával, aki később úgy fogalmazott, hogy ő „csak heccből akarta megnézni, hogy vajon fejbe tudja-e találni az énekesnőt. Most egy újabb hasonló incidens történt néhány nappal ezelőtt az énekesnő egyik koncertjén.

Ha fejbe akartok dobni, csak szólok, hogy feljelentettem az előző srácot is. Szívesen lennék még ennél is gazdagabb amúgy.

Egyébként nem Bebe volt az egyetlen, akivel hasonló dolog történt: Harry Styles-t szemébe Skittles-t dobtak, Ava Max-et fejbevágták, P!nk színpadára pedig egy rajongója egyik szerettének hamvait dobta fel. Reméljük első magyarországi koncertjén a Sziget Fesztiválon ilyen elfogadhatatlan magatartással nem találkozik majd.

@donavanrose Let’s STOP throwing things at concerts, it really is THAT simple #beberexha #beberexhaconcert #greenbay #titletown #concertetiquette #throwingthings #outofhand ♬ original sound – Donavan|Travel+Food+Concerts