Nicholas Galitzine nem lát sok esélyt, hogy folytatódjon A rólad alkotott kép

A rólad alkotott kép a Prime Video minden eddigi rekordját megdöntötte, új szintre emelete a főszereplők karrierjét, illetve egy fikcionális fiúbandát is kitermelt August Moon néven, akik a Billboard slágerlistáira is felkerültek a film népszerűsége miatt. De mi a helyzet a folytatással?

Nicholas Galtizine és Anne Hathaway karakterei és színésze játéka mindenkit levett a lábáról – erről mi sem tanúskodik jobban, mint a tény, hogy az első két hétben a premier után közel 50 millió háztartás játszotta le legalább egy alkalommal az alkotást. A TVLine beszélgetett a férfi főszereplővel, aki sajnos nem túl jó híreket osztott meg azokkal, akik arra várnak, hogy folytatódjon Soléne és Hayes története.

A film elképesztő számokat generált. Emiatt szinte minden korosztályból megállítanak már az utcán, sőt, olyan emberek, akinek csodálója vagyok, elmondják, hogy imádták az alkotást.

Ha nem láttad a filmet, a következő mondatok spoilert tartalmaznak: a film végét direkt nyitva hagyták, hogyha sikeres lesz a film, tudják folytatni a történetet, így a cliffhanger a végén pont arra utal, hogy számíthatunk arra, hogy a jövőben újra összegabalyodnak a szereplők útjai.

Azt hiszem Annie is beszélt már erről. Szerintem nagyon szépen zártuk le a filmet, mégha ez egy valóban bizonytalan befejezés is volt. Annie és én nagyon szívesen dolgoznánk a jövőben is együtt, szóval biztosan találunk majd valamit.

A színész később hozzátette, hogy a 2025-ös évre már teljesen telített a naptára, így nagyjából semmilyen új projekt nem fér be neki – a napokban cikkeztünk legújabb filmes főszerepéről mi is. Így, ha folytatódna is a franchise, legjobb esetben a 2026/27-es évben lenne belőle ténylegesen valami, ami pedig olyannyira messze van, hogy addigra az egész film könnyen a feledésbe merülhet. Ha pedig elolvasnád a regényt, akkor az Maxim Könyvkiadó jelenleg akciós áron kínálja a kötetet.