Nicholas Galitzine zsebelte be az új He-Man-film főszerepét

Ő a harmadik színész, akihez vándorolt a szerep.

Nicholas Galitzine az elmúlt évek során napjaink egyik legfelkapottabb színészévé nőtte ki magát olyan alkotásoknak köszönhetően, mint a Bíbor szívek, a Vörös, fehér és királykék, vagy éppen A rólad alkotott kép, most pedig újabb nagyszabású produkcióban kapott főszerepet. A legújabb He-Man – A világ ura filmben láthatjuk majd, mint a címadó hős, He-Man – az alkotás 2026-ban érkezik.

A film hosszú évek óta készülőben van, és Nicholas már a harmadik színész, akihez vándorolt a főszerep. 2019-ben még Noah Centineo-nak szánták, majd Kyle Allen bújt volna a főhős bőrébe, mielőtt az Amazon MGM Studioshoz került az alkotás, és bejelentették a jelenlegi felállást.

Régóta nagy álmom, hogy egy olyan csupaszív, humoros, és hősies karaktert játszhassak el, mint Eterika hercege, Adam, és alig várom, hogy belecsapjunk a munkálatokba

– írta Nicholas az Instagram oldalán.

Az új változat történetéről egyelőre nem sokat tudni, azonban egy régebbi verzió leírása a következő volt: Adam herceg, vagyis He-Man űrhajója gyerekkorában csapódik a Földre, évtizedekkel később pedig visszatér a saját bolygójára, hogy megvédje a gonosz Csontarcútól. De annak érdekében, hogy győzedelmeskedhessen, fel kell fednie a múltja titkait, és He-Manné kell alakulnia, aki az univerzum legerősebb embere.

A rendezői székbe Travis Knight ül majd, aki a 2018-as Űrdongó című filmért is felelt. 

Az alkotás a tervek szerint az Egyesült Államokban 2026. június 5-én kerül a mozikba.