Megérkezett a Beetlejuice 2. részének a hosszú előzetese, és karakterplakátokat is kaptunk mellé

Az várva várt folytatás szeptemberben kerül a mozikba.

Márciusban kaptuk meg az első ízelítőt Tim Burton 1988-as klasszikusa, a Beetlejuice – Kísértethistória folytatásából, mely a Beetlejuice Beetlejuice címet kapta, most pedig a hivatalos hosszú előzetes is befutott hozzá. A kicsit több, mint 2 perces videóban láthatjuk, ahogy Lydia visszatér az egykori otthonába a lányával, Astriddel, aki ismét szabadjára engedi a csínytevő démont, Beetlejuice-t.

A film hivatalos leírása a következő: Beetlejuice visszatért! Egy váratlan családi tragédia után a Deetz család három generációja hazatér Winter Riverbe. Lydiát még mindig kísértik a történtek, az élete pedig fenekestül felfordul, amikor a lázadó tinilánya, Astrid megtalálja a város makettjét a padlásukon, és a túlvilág kapuja véletlenül megnyílik. Az élők, és a holtak világában is zűrzavar alakul ki, így csak idő kérdése, hogy valaki kimondja Beetlejuice nevét háromszor, és a rakoncátlan démon visszatér, hogy ismét kalamajkát okozzon. 

Az alkotásban olyan színészek tűnnek fel, mint Jenna OrtegaWinona RyderMichael KeatonCatherine O’HaraJustin TherouxMonica Bellucci, vagy éppen Willem Dafoe. Az előzetessel együtt karakterplakátokat is kaptunk:

A várva várt folytatás szeptember 5-én kerül a magyar mozikba.

Beetlejuice – Kísértethistória első része 36 éve jelent meg, és egy házaspárról szól, akik egy autóbalesetben elhunytak, és szellemként térnek magukhoz az otthonukban. A házba hamarosan új lakók költöznek, azonban a kísértet párosnak nem túl szimpatikusak, így megpróbálják elüldözni őket. Csakhogy egyikük sem túl gyakorlott a kísértésben, ami igencsak vicces helyzetetek szül, és akkor még egy kóbor szellem, Beetlejuice is belefolyik a történetbe, és igencsak nagy felfordulást okoz.