Befutott a Beetlejuice – Kísértethistória 2. részének első rövid előzetese Jenna Ortegával

A film ősszel kerül a mozikba.

36 év után érkezik Tim Burton 1988-as Beetlejuice – Kísértethistória című filmjének a folytatása, melyben a Wednesday sztárja, Jenna Ortega is feltűnik. A színésznő a Winona Ryder által megformált Lydia Deetz lányának a karakterét alakítja, most pedig az első előzetes is befutott hozzá.

A kicsit több, mint egy perces ízelítő videóból egyelőre nem sok minden derül ki az alkotásról, de szerencsére már a történetéről is lehullott a lepel a hivatalos leírásának köszönhetően.

Beetlejuice visszatért! Egy váratlan családi tragédia után a Deetz család három generációja hazatér Winter Riverbe. Lydiát még mindig kísértik a történtek, az élete pedig fenekestül felfordul, amikor a lázadó tinilánya, Astrid megtalálja a város makettjét a padlásukon, és a túlvilág kapuja véletlenül megnyílik. Az élők, és a holtak világában is zűrzavar alakul ki, így csak idő kérdése, hogy valaki kimondja Beetlejuice nevét háromszor, és a rakoncátlan démon visszatér, hogy ismét kalamajkát okozzon. 

Jenna mellett Winona Ryder, Michael KeatonCatherine O’HaraJustin TherouxMonica Bellucci, és Willem Dafoe is feltűnnek a filmben, mely szeptember 6-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban.

Beetlejuice – Kísértethistória első része 36 éve jelent meg, és egy házaspárról szól, akik egy autóbalesetben elhunytak, és szellemként térnek magukhoz az otthonukban. A házba hamarosan új lakók költöznek, azonban a kísértet párosnak nem túl szimpatikusak, így megpróbálják elüldözni őket. Csakhogy egyikük sem túl gyakorlott a kísértésben, ami igencsak vicces helyzetetek szül, és akkor még egy kóbor szellem, Beetlejuice is belefolyik a történetbe, és igencsak nagy felfordulást okoz.