Joe Locke szerint a Heartstopper harmadik évada felnőttesebb lesz

Nehezebb témákat is feldolgoznak az új részek.

Októberben érkezik a Heartstopper, vagy magyar címén a Fülig beléd zúgtam várva várt harmadik évada, és bár addig még jópár hónap van hátra, a készítők és a szereplők nem hagynak minket hírek nélkül a sorozatról. Pár hete, a premier pontos dátumának bejelentésével együtt az első betekintőt kaptuk meg az új részekből, most pedig a Charlie karakterét alakító Joe Locke mesélt egy kicsit arról, mire számíthatunk a folytatásban.

A színész egy Disney által szervezett eseményen vett részt, ahol a Deadline-nak elárulta, hogy a harmadik évad felnőttesebb lesz az eddigieknél.

Határozottan felnőttesebb lesz a folytatás. Nehezebb témákat dolgozunk fel benne, mint például Charlie mentális egészsége, ami központi szerepet kapott a történetben

– nyilatkozta.

Hozzátette, hogy ennek ellenére nem fog teljesen más irányba elmenni a széria, és ugyanúgy meglesz benne az a pozitivitás, ami rengeteg embert fogott meg benne.

Persze a Heartstopperről beszélünk, szóval végig ott lesz a fény az alagút végén, ami úgy gondolom, jól jön, amikor ilyen témákról van szó.

Az új részekben Charlie el szeretné mondani Nicknek (Kit Connor), hogy szereti őt, és Nick is el szeretne mondani valami fontosat Charlie-nak. Mindeközben a nyári szünet a végéhez közeledik, és kedvenc karaktereinknek szembe kell nézniük az új tanévvel – a jó, és a rossz oldalaival együtt. Ahogy egyre inkább megismerik egymást és a kapcsolataikat, bulikat szerveznek, és továbbtanuláson agyalnak, mindannyiuknak meg kell tanulnia, hogyan támaszkodjanak a szeretteikre, amikor az élet nem úgy alakul, ahogy ők tervezték.

A már jól ismert színészek mellett egy új arcot is köszönhetünk a harmadik évadban, méghozzá A Bridgerton család sztárját, Jonathan Baileyt, aki vendégszerepben tűnik majd fel a képernyőn. Sajnos azonban egy szereplő ebben az évadban nem tér vissza, aki nem más, mint a Nick anyukáját alakító Olivia Colman – a színésznőnek sajnos ezúttal fért bele az időbeosztásába a sorozat.

A Heartstopper harmadik évada október 3-tól lesz nézhető a Netflixen.