Itt az első betekintő a Heartstopper 3. évadába a megjelenési dátummal és egy új Billie Eilish dalrészlettel együtt

Október 3-án érkeznek az új részek.

Azt már korábban megtudhattuk, hogy idén októberben érkezik a Heartstopper, vagy magyarul a Fülig beléd zúgtam várva várt harmadik évada, most pedig a premier pontos dátumáról is lehullott a lepel. Az új részek október 3-tól lesznek elérhetőek a Netflixen, ezt pedig az első betekintővel jelentette be a streaming platform, melyben egy kis meglepetést is kaptunk.

Az 1 perces videóban ugyanis egy új Billie Eilish dalba is belehallgathatunk, méghozzá a Birds of a Feather-be, mely az énekenső május 17-én megjelenő Hit Me Hard and Soft című albumán kap helyet. 

A betekintőben Charlie (Joe Locke) egy nagy dilemmával küzd, méghozzá azzal, hogy hogyan mondja el Nicknek (Kit Connor), hogy szereti őt.

És hogy mire számíthatunk a harmadik évadban? Az előzőben a Truham gimi diákjai Párizsba utaztak egy iskolai kirándulás keretein belül, az új epizódok pedig a kiruccanás utáni időszakot mutatják be. Nick és Charlie kapcsolatában felüti a fejét a bizonytalanság: vajon Charlie képes lesz teljes mértékben megnyílni a barátja előtt, vagy továbbra is egyedül próbál majd megküzdeni a múltbéli sérelmeivel?

Elle (Yasmine Finney) végre tudja, hol szeretne tovább tanulni, és a Lambert sulira esik a választása. Azonban nem ez az egyetlen nagy változás az életében, hiszen összejött a legjobb barátjával, Tao-val (William Gao), így a tanulmányai mellett az új kapcsolatát is egyensúlyoznia kell.

Az új részekben egyébként A Bridgerton család sztárja, Jonathan Bailey is feltűnik, aki nemrég elárulta, hogy ő maga kérte, hogy szerepelhessen a sorozatban