Itt vannak az első képek a Bridget Jones 4. részének forgatásáról

Az alkotás jövő februárban érkezik.

Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla, beindultak a dolgok a Bridget Jones naplója várva várt negyedik része körül. Április elején kiderült, mikor érkezik az alkotás, lehullott a lepel a szereplőgárdájáról, és a történetéről is megtudhattunk pár részletet, most pedig megérkeztek az első képek a forgatásról.

A munkálatok pár hete startoltak el Londonban, azóta pedig több helyszínen lencsevégre kapták a főhőst, Bridgetet alakító Renée Zellwegert, legutóbb pedig A Fehér Lótusz, és az Egy nap sztárját, Leo Woodallt is sikerült elcsípniük a lesifotósoknak, miközben pár közös jelenetet forgattak.

A folytatás Helen Fielding 2013-as Mad About the Boy, vagyis Bolondulásig című regényének történetét dolgozza fel. Ebben az 51 éves Bridget Mark halála után megözvegyült, és szingli anyukaként próbál helytállni a munkában és a magánéletében, miközben olyan dolgokkal gyűlik meg a baja, mint például a modern technológia. Na meg persze ott van a dögös harmincas pasi is, akivel kavar…

Renée Zellweger mellett visszatér az alkotásban a Daniel Cleavert alakító Hugh Grant, aki az előző felvonásban, a 2016-os Bridget Jones babát várban nem szerepelt, és Emma Thompson is, akit viszont láthattunk a 8 évvel ezelőtti harmadik részben. Nem Leo Woodall az egyetlen színész, aki újonnan csatlakozik a filmsorozathoz: feltűnik még a mozivásznon Chiwetel Ejiofor is, aki olyan alkotásokat tudhat maga mögött, mint az Igazából szerelem, vagy éppen a 12 év rabszolgaság.

A legújabb Bridget Jones-film kevesebb, mint egy év múlva, jövő február 14-én, Valentin-napon kerül a mozikba világszerte, míg az Egyesült Államokban a Peacock streaming platformon lesz látható.