Jonathan Bailey maga kérte, hogy szerepelhessen a Heartstopperben

A színész szerint a sorozat mindenkinek segítséget nyújt.

Októberben érkezik a Heartstopper, vagy magyarul a Fülig beléd zúgtam harmadik évada, melyhez több új karakter is csatlakozik. Mint ahogy már mi is beszámoltunk róla még márciusban, az egyik közülük A Bridgerton család sztárja, Jonathan Bailey, amit azóta hivatalosan is bejelentett a Netflix.

A színész a napokban a Varietynek mesélt arról, hogy mit is jelent számára a sorozat, és elárulta, hogy ő maga kérte, hogy szerepelhessen benne.

Megnéztem az első évadot, és szerintem az egyik legnagyobb és legcsodálatosabb ajándék lett rengeteg ember számára. Azt gondoltam, bárcsak nekem is ott lett volna egy ilyen sorozat fiatalabb koromban. Van egy közös barátom a producerrel, Patrickkel. Neki mondtam, hogy ha van bármi módja annak, hogy segítsek, és részese legyek a sorozatnak, azt nagyon szeretném

– kezdte.

Jonathan, aki maga is nyíltan meleg, úgy gondolja, rengeteg embernek segít Nick (Kit Connor) és Charlie (Joe Locke) szívmelengető története, és nem csak az LMBTQ+ közösség tagjai számára fontos.

Teljesen lenyűgözött, és megváltoztatta azt, ahogy az emberek a felnőtté válásuk során beszélnek arról, hogy kik is ők valójában. Nem csupán a mi közösségünknek szól, hanem mindenkinek, akinek a családjában van olyan személy, aki az LMBTQ+ közösséghez tartozik. Tényleg mindenkinek segítséget nyújt.

A sztár Jack Maddox, Charlie Instagram-szerelme szerepében csatlakozik a szériához. Legutóbb a SkyShowtime Útitársak című sorozatában láthattuk a képernyőn, idén pedig a Wicked című filmben is elcsíphetjük Ariana Grande mellett, és természetesen A Bridgerton család várva várt, május 16-án érkező harmadik évadában is szerepelni fog.