Úgy néz ki, Jonathan Bailey is feltűnik a Heartstopper harmadik évadában

Egy jóképű írót fog alakítani a színész.

Újabb Netflix sorozatban kapott szerepet a Bridgerton család sztárja, Jonathan Bailey, méghozzá a Heartstopperben – legalábbis úgy tűnik. Bár hivatalosan nem jelentették be, hogy a színész csatlakozik a szériához, az interneten elkezdett terjedni róla pár kép a forgatásról, melyeket a fiktív karakter, Jack Maddox Instagram oldalán találtak meg a rajongók. A profilt egyébként azóta privátra állították, és törölték róla a négy fotót.

A képeken a színész kellékekkel pózol: egy „trans rights are human rights”, vagyis „a transz jogok emberi jogok” feliratú táblával, és egy könyvvel, amit a sorozatbéli karaktere írt. Lapozz az alábbi Instagram posztban a képekért:

Na de ki is az a Jack Maddox, akit Jonathan alakítani fog? Ilyen nevű karakter nem szerepel a képregényben, viszont Henry Maddox igen, így több, mint valószínű, hogy az ő sorozatbéli változata Jack, aki egy híres és jóképű író és egyetemi tanár. Charlie teljesen odavan érte, ami először zavarja Nicket, azonban később ő is megérti, mi a vonzereje.

A karakteréből kiindulva valószínűleg Jonathan nem fog az egész évadban szerepelni, sokkal valószínűbb, hogy egy-két részben tűnik csak fel. A színészt legutóbb a SkyShowtime Útitársak című sorozatában láthattuk, idén pedig a Wicked című filmben is elcsíphetjük Ariana Grande mellett, és természetesen a Bridgerton család várva várt harmadik évadában is szerepelni fog.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a Heartstopper, vagy magyarul a Fülig beléd zúgtam harmadik évada mikor érkezik.