Még nincsenek készen a dalok Rihanna új albumára

Az énekesnő 8 éve nem adott ki lemezt.

Rihanna utoljára 2016-ban jelentkezett új albummal, a rajongói pedig azóta is könyörögnek neki, hogy dobja piacra a következő lemezét, azonban a sztárnak az elmúlt években más tervei voltak. Először a szépségbirodalmát építette fel a Fenty Beauty-val, majd két éve életet adott első gyermekének, és az ideje nagy részét az anyaság tette ki.

Azóta fellépett már a Super Bowlon, kiadott pár dalt, és tavaly a második csemetéje is megszületett, azonban a korongnak még mindig se híre, se hamva – a legújabb interjújából kiindulva pedig nem is jön egyhamar.

Az énekesnő az Interview magazinnak árulta el, hogy a soron következő, kilencedik albuma képi világa már körvonalazódott a fejében, viszont a dalok még nem készültek el rá.

Rengeteg ötletem van a képi világához. Fura, mert úgy érzem, most fordítva működik az agyam. Általában először megvannak a dalok, és azok inspirálják a képi világot, most pedig megvan a képi világ, de a dalok még nincsenek készen

– mesélte.

Bizakodóan hozzátette: lehetséges, hogy most ez indítja be majd a dolgokat, és a vizuális ötleteiből megszületik majd az új zene.

Lehet, hogy ezúttal ez a kulcsa a dolognak. Lehet, hogy az ötleteim a képi világgal kapcsolatban elvezetnek a zenéhez, amit készítenem kell.

A sztár utolsó albuma az Anti volt, melyen olyan slágerek kaptak helyet, mint a Work, a Needed Me, vagy éppen a Love on the Brain. Ebben az évtizedben összesen mindössze három dalban hallhattuk: 2020-ban a PartyNextDoorral közös Believe It-ben, 2022-ben pedig a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! című filmhez készült Lift Me Up-ban és Born Again-ben.