3 hónappal eltolták a Jonas Brothers bécsi koncertjét

52 nap múlva léptek volna színpadra Bécsben a srácok.

Update: Instagram oldalukra egy videót posztoltak a fiúk, ahol elárulják, hogy akadt egy kis dolguk a nyáron, amiről még nem beszélhetnek, ezért a koncertek csúsztatása.

Ahogy beszámoltunk róla a bejelentéskor is, a Jonas Brothers eredetileg június első napján érkezett volna az osztrák fővárosba, de erre a pillanatra úgy tűnik, várnunk kell. A jelenlegi állás szerint a turné UK/Európa részét érintik változások – néhány jegyárusító oldalon logisztikai problémákkal magyarázzák az esetet.

Igaz, a srácok hivatalos közösségi média platformjain még nem jelent meg tájékoztatás a döntésről, de a oldalukon és egyéb árusítóhelyek felületein már az új dátumok láthatóak, illetve a szervezők elkezdték kiküldeni a dátummódosító értesítőket is. A lenti levél szerint a bécsi koncert 2024. szeptember 22-én kerül megrendezésre. Amint a tesóktól is érkezik magyarázat, frissítjük a cikkünket.

Így a Lisszabonban lévő Rock in Rio Lisboa az egyetlen fellépése a srácoknak nyáron – úgy tűnik odáig kell utaznia a rajongóknak ahhoz, hogy elkapják a srácokat.