Camila Cabello volt Lana Del Rey vendége a Coachellán

Az énekesnő a visszatérő dalát adta elő.

Elstartolt az idei Coachella második hétvégéje is, az első napnak pedig ismét Lana Del Rey volt a főfellépője. Múlt héten Billie Eilish csatlakozott hozzá a színpadon a koncert során, ezúttal pedig nem más volt a vendége, mint Camila Cabello.

Ezen a héten is egy motorral érkezett meg a Coachella nagyszínpadára Lana, helyi idő szerint nem sokkal 23:20 után, ahol érkezését követően legnagyobb slágereit hozta el újra a színpadra, mint mondjuk a Ride, a Summertime Sadness, a West Coast, a Born to Die vagy éppen a Young and Beautiful. A Candy Necklace előadásához még Jon Batiste is csatlakozott, aki a zongorán kísérte az énekesnőt, ő pedig eközben rúdtáncolt.

Ezen a héten viszont kihagyta karrierje legnagyobb slágerét, a Video Games-t, és egy másik meglepetésvendéget köszöntött a koncertje közepén: a héten Billie Eilish helyett Camila Cabello-val közösen énekelték el az I LUV IT c. dalát az ex-Fifth Harmony tagnak, amiről természetesen videó is készült.

Ez az én csajom! Annyira jól érzem magam. Imádom ezt a dalt! Köszönöm, hogy elénekelhettük együtt

– mondta Lana a dal után.

A két előadó nagyon jól érezte magát a fellépés közben: többször egymásba is karoltak és ténylegesen jó baráti viszonyt ápoló embereket láthattunk a színpadon – ezt megszólalásaik is megerősítik.

A megtiszteltetés az enyém, te vagy az egyik kedvenc előadóm. Köszönöm!

– válaszolt rá Camila.
@tomasmier Lana Del Rey brought out Camila Cabello for I Luv It at Coachella Weekend Two #camilacabello #iluvit #lanadelrey #coachella2024 #coachellaweekend2 @Lana Del Rey @Camila Cabello ♬ original sound – tomás mier