Post Malone arctetkóival láthatjuk Taylor Swiftet a közös videójukban

Megérkezett a Fortnight klipje!

Tegnap debütált Taylor Swift várva várt tizenegyedik albuma, a The Tortured Poets Department, melyen nem kevesebb, mint 31 dal kapott helyet. Az énekesnő nem sokkal a megjelenés előtt jelentette be, hogy a korong első kislemezéül a nyitó track, a Fortnight szolgál, amit Post Maloneközreműködésével készített el, most pedig a videó is megérkezett hozzá.

A kisfilmet maga a sztár rendezte, és elmondása szerint azokat a világokat keltette benne életre, melyeket a lemez megírása közben látott maga előtt. A klipben Taylor arcán egy ponton Posty tetoválásai díszelegnek, és feltűnnek benne az 1989-es Holt költők társasága sztárjai, Ethan Hawke és Josh Charles is, akik tudósokként az énekesnőn kísérleteznek. 

Amikor a Fortnight videójának a történetét írtam, azokat a világokat akartam megmutatni, amik a fejemben voltak az album munkálatai közben. Tulajdonképpen minden, amit láttok benne, a lemez egy-egy részének a metaforája. Számomra ez a klip tökéletes képi reprezentációja lett a korongnak, és a történeteknek, melyeket elmesélek rajta

– írta a közösségi oldalain.

Hozzátette, hogy nagyon hálás az énekes-rappernek, amiért ennyi mindent beletett a közös munkába. 

Hatalmas rajongója vagyok Postnak, mint dalszerző, azért, ahogy kísérletezik a zenével, és olyan dalokat alkot, amiket egyszerűen nem bírsz kiverni a fejedből. Első kézből tapasztalhattam ezt a varázslatot életre kelni, amikor együtt dolgoztunk a Fortnight-on

– árulta el Taylor.

Az előadó az idén februárban tartott Grammy-gálán jelentette be az új lemezét. Eredetileg 16 track kapott volna rajta helyet, azonban pár órával a megjelenés után a sztár elárulta, hogy titokban egy dupla albummal készült, és kiadott még 15 meglepetés szerzeményt, a rajongói legnagyobb örömére.