Megérkezett a Hazug csajok társasága: Nyári iskola hivatalos előzetese

A sorozat május elején startol el.

Kevesebb, mint egy hónap választ el minket az új Hazug csajok társasága második évadától, mely a Nyári iskola alcímet kapta, ugyanis május 9-én lesz a premier az HBO Maxen. Az első képeket már egy hónapja megkaptuk belőle, most pedig a hivatalos előzetes is befutott hozzá.

A kicsit több, mint két perces videóból kiderül, hogy a főhőseink nem élvezhetik ki teljes mértékben a nyári szünetet, ugyanis az előző tanévben sokat romlottak a jegyeik (csodálkozunk rajta?), ezért, hogy ne ismételjenek évet, teljesíteniük kell egy nyári képzést. Ha pedig ez önmagában nem lenne elég büntetés, egy új gyilkos veszi őket üldözőbe, aki mindent megtesz azért, hogy el is kapja őket.

Az új évad hivatalos leírása a következő: a Hazug csajok társasága: Az eredendő bűnvérfagyasztó eseményei után a hazug csajoknak még a halálnál is rosszabb sorssal kell szembenézniük, ami nem más, mint a nyári suli. Azonban nem a Millwood gimi az egyetlen dolog, ami közéjük, és a bulis nyári munkájuk, illetve az új szerelmeik közé áll. Egy új gonosztevő érkezik ugyanis a városba, aki lehetséges, hogy kapcsolatban áll A-jel, és mindannyiukat próbára teszi.

A széria készítői elmondása szerint pontosan ott vesszük fel a fonalat, ahol az első évad véget ért: A megölte Chipet, és ismét szabadlábon van, majd karácsony reggelén Imogen és Tabby ajándékokat bontanak Tabby anyukájával, amikor is egy baljós telefonhívást kapnak. A gyilkos ezúttal egy női figura, Bloody Rose, aki sokkal ijesztőbb lesz, mint A, vagyis Archie Waters, és a második évad is a slasher műfaja felé hajlik, így szinte biztosak lehetünk benne, hogy sok véres jelenetet láthatunk majd a képernyőn.

Az új részekben viszontláthatjuk a 2022-ben megismert szereplőket, így Bailee Madisont, Chandler Kinneyt, Maia Reficco-t, ZariaMalia Pylest, és Mallory Bechtelt is. A főszereplőkön kívül visszatérnek a sorozatban a szüleiket alakító Lea SalongaElena Goode, és Sharon Leal, emellett pedig új karaktereket is megismerhetünk majd. Mi több, egy színész felbukkan az eredeti szériából is, méghozzá Annabeth Gish, aki ismét Dr. Sullivan bőrébe fog bújni. 

A Nyári iskola május 9-én startol el a az HBO Maxen, amikor is az első két rész válik elérhetővé. Ezt követően hetente, csütörtökönként jönnek majd az új epizódok, így a nyolcadik, az évadzáró június 20-tól lesz nézhető.