Börtönre ítélték Harry Styles zaklatóját

A nő több, mint 8000 levelet küldött az énekesnek egy hónap alatt.

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, nemrég egy őrült rajongó okozott fejfájást Harry Stylesnak. A 35 éves Myra Carvalho egy hónap leforgása alatt több, mint 8000 levelet küldött a bálványának, ami azt jelenti, hogy naponta nagyjából 250 levél érkezett az énekes házához, ezek közül pedig többet személyesen kézbesített. A zaklatót akkor őrizetbe vették, most pedig a tárgyalásra is sor került, és ítélet született az ügyben.

A nő bűnösnek vallotta magát, és a londoni bíróság 14 hét börtönre ítélte, de nem csak ez a büntetés vár rá. Egy 10 évre szóló távolságtartási végzést is életbe léptettek, melynek értelmében ez idő alatt nem vehet részt egyetlen esemélyen sem, ahol Harry fellép, semmilyen módon nem próbálhat meg kapcsolatba lépni vele, mi több, London egy bizonyos részére, ahol az énekes háza van, be se teheti a lábát. Emellett bírságot is fizetnie kell, méghozzá 134 fontot, azaz majdnem 62 ezer forintot. 

Myra Brazíliából érkezett az Egyesült Királyság fővárosába, és egy hostelben szállt meg – innen érkeztek a levelek a sztár otthonába, melyekben többek között szexuális vágyait is kifejezte iránta. A nőnek egyébként párja is van, aki mit sem sejtett az angliai kiruccanásáról, ahogy a szülei sem. Az orvosa úgy véli, mániákus epizódon ment keresztül a zaklató, amikor a leveleivel bombázta a bálványát.

Harryt a bírósági papírok szerint megrázták a történtek: éppen a Taylor Russell-lel töltött karib-szigeteki nyaralásáról tért haza, amikor az eset történt.